Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa perjantaina PK-35 Vantaan

Julkaistu

Hongan kausi jatkuu kolmannen kierroksen ottelulla Myyrmäessä perjantaina, kun vastassa on PK-35 Vantaa. Kello 19.00 alkavaa ottelua voi seurata myös Ruudusta, mikäli et paikan päälle pääse.

Honka taisteli hienosti viime kierroksella KuPS:ia vastaan. Daniela Sandås puski keltamustat johtoon juuri ennen taukoa, mutta lopulta hallitseva Suomen mestari käänsi pelin voitokseen toisella nelivitosella ja loppulukemat kirjattiin 1-2.

Kahdesta ensimmäisestä ottelustaan Honka on siis kerännyt kolme pistettä, jolla se on sarjan viidennellä sijalla. Maaliero on 2-2, Wilma Sjöholmin kirjautettua nimiinsä keltamustien kauden avausosuman HJK:ta vastaan.

Kaksi ensimmäistä ottelua ovat tuoneet meidän joukkueelle valtavasti motivaatiota ja itseluottamusta. Jokaisesta pelaajasta on aistittavissa se, että he ovat täysin sitoutuneita meidän yhteiseen tavoitteeseen ja uskovat siihen. Meidän kuitenkin täytyy pystyä pitämään keskittyminen ja tämä fiilis läpi kauden. On mahtavaa olla osa tällaista joukkuetta!, tähän asti täydet minuutit topparina luutinut Noora Hämäläinen sanoo.

Honkaan täksi kaudeksi Ilveksestä saapunut Hämäläinen on tyytyväinen uudessa seurassaan.

Olen päässyt joukkueeseen mukaan oikein hyvin! Kaikki ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja olleet ystävällisiä. Uskon kyllä, että tulevat ottelut ja muut yhteiset tapahtumat tulevat vielä entistäkin paremmin hitsaamaan joukkuetta yhteen. Hongassa on hyvä olla ja koen, että olen kehittynyt paljon varsinkin fyysisesti. Uudet haasteet ovat tehneet minulle hyvää kaikin tavoin.

Perjantain vastustaja PK-35 Vantaa on yhden pisteen ja sijan Honkaa edellä. Avausottelussaan se pelasi maalittoman kotitasapelin Ilvestä vastaan. Myös toisella kierroksella pistejako oli lähellä, mutta punamustat saivat käännettyä vierasottelun ONS:ia vastaan voitokseen viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa syntyneellä, oululaisten omaksi maaliksi merkityllä osumalla. PK:n avausmaalin viimeisteli Ella Koivu.

PK-35 Vantaa menetti yhden avainpelaajistaan viime kauden päätteeksi, kun Wilma Forsblom suuntasi KuPS:iin. Lisäksi pitkäaikainen maalivahti Velma Oikarinen päätti uransa. Uusia mielenkiintoisia nimiä joukkueessa ovat esimerkiksi NJS:stä saapuneet Nette-Nina Hiltunen ja Salla Hyvönen, Vantaan sisällä VJS:stä tullut Kaisa Mäki, PKKU:sta siirtynyt Liina Tervo, Hongan junioreista tullut Sofia Velez, sekä HFA Märskysta Myyrmäkeen liikkunut Cecilia Ek.

Perjantailta odotan meiltä yhtä hyvää fiilistä ja taistelua mitä ollaan nyt jo kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä nähty. Meidän pitää pystyä pelaamaan ehjä ottelu, olla rohkeita ja taistella joka pallosta. Uskon ihan täysin, että pystymme olemaan vaarallinen vastustaja ihan mille tahansa joukkueelle, Hämäläinen summaa.

PK-35 Vantaa vs Honka Myyrmäen stadionilla perjantaina 28.4. klo 19.00 alkaen! Jos et pääse paikalle, ottelu näkyy myös Ruudussa!

Back to top