Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa lauantaina Ilveksen

Julkaistu

Hongan kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu jälleen lauantaina, kun keltamustat kohtaavat kotonaan Tapiolan urheilupuistossa Ilveksen 16.00 alkaen. Varmista paikkasi katsomossa ostamalla liput ennakkoon tästä ja saavu kannustamaan Honka voittoon!

Honka nappasi keskiviikkona jatkopaikan Suomen Cupin neljännelle kierrokselle, kun se kaatoi KTP:n 6-1 lukemin. Kausi on alkanut hyvissä merkeissä myös liigan puolella, jossa sijoitus on tällä hetkellä neljäs.

Kausi on tähän mennessä sujunut todella hyvin. Joukkueessa on koko ajan ollut positiivinen ja voitonhaluinen fiilis. Olemme hyvin saaneet parannettua pelaamistamme peli peliltä ja varsinkin Cupin ottelussa nähtiin, että osaamme tehdä myös maaleja. Meillä on todella hyvä yhteishenki, joka vie meidät varmasti pitkälle, Elli Seiro sanoo.

Seiro sai myös omat maalihansa tämän kauden osalta auki Suomen Cupin ottelussa, kun pelipäivänä syntymäpäiviään viettänyt hyökkääjä viimeisteli kaksi maalia.

Tietenkin se tuo helpotuksen tunnetta ja halua tehdä enemmän maaleja. Maalit on kuitenkin se asia mikä ratkaisee pelit ja haluan auttaa joukkuettani voittamaan. Paras lahja synttäripäivänä oli voittaa peli, hän toteaa.

Myös Ilves voitti oman ottelunsa Cupin kolmannella kierroksella, kun se kaatoi oman kakkosjoukkueensa 5-0. Kansallisessa Liigassa joukkue löytyy sijalta kahdeksan. Tamperelaiset avasivat kauden kahdella tasapelillä PK-35 Vantaata ja PK-35:ttä vastaan ja voittivat sitten TPS:n. Kaksi viime kierrosta ovat kuitenkin tuottaneet tappiot HJK:lle ja Åland Unitedille.

Ilves on aina kova vastus ja tuo peliin nopeita vastahyökkäyksiä. Meillä on kuitenkin ollut todella varma puolustus koko alkukauden ja kotona pelaaminen tuo myös hyvää fiilistä. Jos pelaamme niinkuin osamme ja olemme voitonhaluinen Honka, kolme pistettä jää Espooseen, Seiro summaa.

Honka vs Ilves siis Tapiolan urheilupuiston TN1:llä lauantaina 20.5. klo 16.00. Nappaa liput ennakkoon tästä!

Back to top