Etsi tältä sivustolta

Kausi päätökseen lauantaina Tampereella

Julkaistu

Honka päätttää Kansallinsen Liigan kautensa 2022 lauantaina 22.10. Tampereella, kun se kohtaa Ilveksen Kaupissa klo 16.00.

Honka nappasi viime kierroksella kauden seitsemännen voittonsa ja kasvatti pistesaldonsa kahteenkymmeneenviiteen, kun ONS kaatui Tapiolan urheilupuistossa 3-2. Wilma Spets osui kahdesti ennen kun ONS nousi vielä tasoihin. Matilda Kataja viimeisteli kuitenkin uransa toisella liigamaalilla voiton Hongalle.

Ilvekselle puolestaan viime kierros ei tuonut voittoa. Pistesaldo kasvoi yhellä, kun NJS nousi kotonaan lisäajalla tasalukemiin. Hongan tapaan Ilveksellä on ennen lauantain päätöskierrosta kaksikymmentäviisi pistettä. Lauantaina panoksena on siis se, kumpi sijoittuu tällä kaudella seitsemänneksi ja kumpi kahdeksanneksi. Hongalle riittää seitsemänteen sijaan tasapelikin, sillä keltamustien maliero on parempi.

Honka ja Ilves ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kolmesti ja joka kerta on nähty erittäin tasaisia otteluita. Ilves voitti ensimmäisen kohtaamisen Tampereella 1-0, kesäkuussa Tapiolassa pisteet jaettiin luvuin 1-1, ja loppusarjan ensimmäisessä kohtaamisessa Ilvs käänsi lisäajalla pelin vielä 3-2 voitokseen. Honka hakee lauantaina siis myös kauden avausvoitoaan Ilveksestä. Lisäksi viime kohtaamisessa koettu johtoaseman menetys aivan loppuminuuteilla antaa varmasti keltamustille lisävirtaa lauantain peliin.

Lähdemme hyvällä ja voitontahtoisella fiiliksellä kohti viimeistä ottelua. Pelit Ilvestä vastaan ovat olleet tasaisia. Viime Ilves-pelin lopusta jäi huono maku ja tavoitteena onkin hoita nyt kolme pistettä kotiin, toteaa puolustaja Inka Kaivola.

Kauden päätösottelu Ilves vs Honka siis Tampereen Kaupissa lauantaina 22.10. klo 16.00!

Back to top