Etsi tältä sivustolta

Kauden viimeinen kotiottelu lauantaina

Julkaistu

Honka pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa Kansallisessa Liigassa ja toiseksi viimeisen ottelunsa kokonaan tällä kaudella lauantaina 15.10., kun se kohtaa ONS:n Tapiolan urheilupuistossa klo 14.00. Liput ovelta 5 euroa, alle 18v maksutta! Tervetuloa vielä kerran kannustamaan Honkaa Tapiolan urheilupuistoon!

Honka otti viime kierroksella kauden kuudennen voittonsa, kun NJS kaatui 3-1. Keltamustien maaleista vastasivat kahdesti osunut kapteeni Milla Punsar, sekä upealla kaukolaukauksellaan Eevi Sutela. Voitto, sekä myöhemmin Ilveksen 6-0 luvuin ONS:ista ottama täysi pistepotti myös varmistivat lopullisesti Hongan paikan Kansallisessa Liigassa myös ensi kaudelle.

Myös ONS:n sijoitus on varma. Oululaiset sijoittuvat yhdeksänneksi ja pelaavat sarjapaikastaan karsinnoissa Ykkösen toiselle sijalle sijoittunutta PKKU:ta vastaan.

Honka ja ONS ovat kohdanneet kolmesti tällä kaudella ja joka kerta on nähty tiukkoja otteluita. Honka voitti molemmat runkosarjan ottelut samoin 2-1 lukemin. Loppusarjassa puolestaan pisteet menivät samoin lukemin Ouluun.

Ennen kahta viimeistä kierrosta Hongan sisäistä maalipörssiä johtaa Punsar viidellä maalillaan. Sutelalla, Saana Hartikaisella, Elli Seirolla ja Wilma Spetsillä on kolme maalia tilillään, Noora Juuselalla ja Aino Nurmella kaksi. Yhden maalin tehneitä pelaajia löytyy kahdeksan kappaletta.

Pitää nauttia siitä, että pääsemme vielä viimeistä kertaa tällä kaudella pelaamaan nurmella ja omalla kotistadionillamme. Meillä on kova revanssihalu ottaa parempi tulos kun viimeksi ONS:ia vastaan. Vaikka meillä ei tuloksellisesti ole paineita, niin tavoitteena on voittaa kaksi viimeistä ottelua. Pystymme kuitenkin pelaamaan rennosti ja rohkeasti omaa peliämme ja saamme sitä kautta onnistumisia, toppari Daniela Sandås toteaa.

Honka vs ONS siis Tapiolan urheilupuiston stadionilla lauantaina 15.10. klo 14.00! Liput portilta 5 euroa, alle 18-vuotiaat maksutta. Tervetuloa kauden viimeiseen kotiotteluun kannustamaan Honka voittoon!

Back to top