Etsi tältä sivustolta

Honka lauantaina Nurmijärvelle

Julkaistu

Honka jatkaa urakkaansa Kansallisessa Liigassa jälleen lauantaina, kun keltamustat suuntaavat Nurmijärvelle. Ottelu NJS:ää vastaan käynnistyy klo 16.00!

Honka on pelannut kesätauon jälkeen kaksi ottelua, joista tuloksena on yhden niukan voiton ja yhtä niukan tappion myötä kolme pistettä. ONS kaatui kotinurmella 2-1 Saara Lappalaisen ja Matilda Kuusniemi Fishwickin vastatessa maaleista. HJK oli puolestaan niukasti 1-0 lukemin Honkaa parempi.

Honka on lauantain otteluun lähtiessä seitsemäntenä. Se jahtaa yhä paikkaa kuuden joukkoon ja ylempään loppusarjaan. Kuudentena oleva HPS on tällä hetkellä viisi pistettä edellä, ottelun vähemmän pelanneena. Lauantaina on siis jälleen jaossa hyvin tärkeät pisteet.

Tärkeitä pisteet olisivat myös kotijoukkue NJS:lle, joka kamppailee sarjapaikkansa puolesta. Tällä hetkellä nurmijärveläiset ovat keränneet neljästätoista ottelusta kaksi pistettä tasapeleillä HPS:aa ja Ilvestä vastaan ja löytyvät sarjan viimeiseltä sijalta. Maaleja joukkue on onnistunut iskemään kuusi kappaletta. Rosa Wikström ja Venla Mäkelä ovat osuneet kahdesti, sekä Ella Leskelä kerran. Yksi maali on merkitty vastustajan omaksi maaliksi. NJS:n verkkoon on tehty tällä kaudella viisikymmentäviisi maalia. Hongalla vastaavasti tehtyjä maaleja on kuusitoista, päästettyjä kaksikymmentäneljä.

NJS:llä on varmasti kova halu voittaa ottelu, joten meidän tulee olla hereillä alusta asti. HJK-ottelu oli pelillisesti suhteellisen hyvä ja jos pelaamme edes samalla tasolla, meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa lauantaina. Toivon, että pelaamme taas yhtenäisesti joukkueena, luomme paljon paikkoja, olemme boksissa skarppina ja pistämme palloa maaliin, toppari Daniela Sandås sanoo.

Honka ja NJS kohtasivat aiemmin tällä kaudella Tapiolan urheilupuistossa. Avausjakso mentiin vielä maalittomana, mutta toisella nelivitosella Honka sai maalihanansa auki. Ada Eronen, Aino Nurmi ja Jasmin Leppioja kirjauttivat kaikki maalin tililleen ja täysi pistepotti jäi Espooseen 3-0 tuloksella.

NJS vs FC Honka siis lauantaina 6.8. klo 16.00 Klaukkalan nurmella. Ruutu+ näyttää ottelun suorana! Honka palaa kotinurmelleen Tapiolan urheilupuistoon jälleen ensi viikon lauantaina 13.8. Silloin vastassa klo 17.00 alkaen on HPS! Liput ovelta 5€, alle 18v maksutta! Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon!

Back to top