Etsi tältä sivustolta

Honka haki voiton Nurmijärveltä

Julkaistu

FC Honka nappasi kauden neljännen voittonsa ja toisen vieraskentältä, kun NJS kaatui Wilma Spetsin yhdellä ja Elli Seiron kahdella maalilla 3-0 lukemin.

Avausjakso
Honka aloitti ottelun vahvasti ja avasi maalinteon jo kuudennella minuutilla. Milla Punsarin vahva prässi sai aikaan riiston NJS:n boksissa ja Wilma Spets viimeisteli pallon maaliin.

Hogan toinen maali oli lähellä jo viitisen minuuttia myöhemmin. Elli Seiro nousi oikealta boksiin, mutta Annika Kulha torjui laukauksen kulmapotuksi ja lukemat säilyivät toistaiseksi muuttumattomina.

Seiro pääsi heiluttamaan maaliverkkoja lopulta 28. minuutin kohdalla. Senja Salo lähetti omalta puoliskolta hienon pitkän syötön ja Seiro nosti pelivälineen yli vastaan tulleen Kulhan.

Honka rakensi puolen tunnin kohdalla hyvin. Punsar, Inka Kaivola ja Spets pelasivat Ida Heikkiselle, jona laukaus rangaistusalueen kaarelta meni hieman ohi maalin.

Kotijoukkue NJS sai parhaan paikkansa avausjakson loppupuolella. Kulmapotku tuli boksiin, mutta laukaus karkasi hyvältä paikalta yli maalin. Tauolle mentiin Hongan 2-0 johdossa.

Toinen jakso

NJS hyökkäsi vaarallisesti heti toisen jakson alkuun. Anniina Jurvanen keskitti ja Sonja Hillberg pääsi laukomaan, mutta ohi maalin.

Kymmenen minuuttia myöhemmin NJS sai vapaapotkusta kunnon hässäkän Honka-maalille. Puolustus ja Emma Immonen viimeisenä lukkona saivat pidettyä kuitenkin lukemat muuttumattomina. Tilanteen lopuksi pallo upposi Hongan verkkoon, mutta peliväline oli ollut jo Immosen hallussa ja peliä jatkettiin Hongan vapaapotkulla.

Tunti peliä oli tulossa täyteen, kun Noora Juusela lähetti kulmapotkun ja Seiro pääsi puskemaan huippupaikalta. Kulha sai vielä kuitenkin torjuttua yrityksen kulmapotkuksi.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Punsar nousi vasemmalta laidalta, mutta viimeistely meni ohi maalin.

Honka iski kolmannen maalinsa 82. minuutilla. Seiro karkasi läpiajoon NJS:n harhasyötöstä ja viimeisteli varmasti vieraat kolmen maalin karkumatkalle.

Lisää maaleja ottelussa ei enää nähty, joten Honka nappasi kolme pistettä mukaansa Espooseen 3-0 voitolla.

Onnittelut pelaajille kovasta taisteluvoitosta. Peli ei ehkä ollut kaikkein kauneinta, emmekä aivan saavuttaneet kaikkia ennen ottelua asettamiamme tavoitteita, mutta hoidimme sen tärkeimmän, eli voiton. On tietenkin myös tärkeää, että pidimme oman maalimme puhtaana. Jatkamme samankaltaisilla tavoitteilla ja yritämme kehittää niitä harjoitusviikon aikana., päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Joukkueessa on hyvä fiilis tällä hetkellä ja haluamme jatkaa tällä asenteella kohti seuraavaa ottelua. Olen myös hyvin iloinen siitä, että joukkueessa on hyvä kilpailutilanne pelipaikoista. Pelaajat ovat ottaneet kilpailun vastaan hyvällä asenteella ja on hienoa nähdä se tältä nuorelta ryhmältä, hän jatkaa.

Nyt keskitymme ensi viikonlopun kotiotteluun, jossa jaossa on erittäin tärkeät pisteet. Kutsun mahdollisimman paljon yleisöä katsomaan ottelua mielestäni koko Suomen parhaalla nurmikentällä!

Hongan kausi jatkuu tosiaan ensi viikonloppuna, kun se kohtaa HPS:n Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 13.8. klo 17.00. Liput portilta 5€, alle 18v maksutta! Tervetuloa, nähdään katsomossa!