Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa HPS:n kotona lauantaina

Julkaistu

Hongalla on lauantaina vuorossa runkosarjan toiseksi viimeinen kamppailu ja viimeinen kotiottelu ennen loppusarjoja. Vastaan asettuu HPS Tapiolan urheilupuistossa klo 17.00. Liput portilta 5€, alle 18v maksutta!

Honka nappasi viime kierroksella kauden neljännen voittonsa, kun se kaatoi NJS:n viereissa 3-0 lukemin. Wilma Spets avasi ottelussa maalihanat ja Elli Seiro viimeisteli kaksi muuta osumaa. Maalit olivat Seirolle myös ensimmäiset liigatasolla. Samalla hyökkääjä liittyi viiden pelaajan joukkoon, jotka ovat viimeistelleet Hongalle tällä kaudella kaksi liigamaalia. Kapteeni Milla Punsarille maaleja on kasassa kolme ja kuudella pelaajalla yksi kappale.

Lauantain ottelussa panokset ovat suuret. Honka on tällä hetkellä seitsemäntenä sarjassa, kun kuusi parasta jatkaa runkosarjan jälkeen yläloppusarjaan. Kuudentena tällä hetkellä on juurikin HPS, joka on yhden ottelun vähemmän pelanneena Honkaa kaksi pistettä edellä. Pakkaa sekoittaa myös Ilves, joka on pelannut niin ikään yhden ottelun Honkaa vähemmän ja on tällä hetkellä kahdeksantena, pisteen Hongan perässä.

HPS ja Honka kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella toukokuun puolivälissä. Silloin HPS otti kotonaan niukan 1-0 voiton Hongan muutamista huippupaikoista huolimatta. HPS kärsi viime kierroksella 0-4 tappion sarjakärki KuPS:ille, mutta sitä edellisellä se otti suuren voiton, kun kärkitaistossa mukana oleva PK-35 Vantaa kaatui Aino Lehtisen maalilla 1-0. Joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa seitsemän maalin Oona Jääskeläinen, Lehtisen ollessa neljällä osumallaan toisena.

Iso peli tulossa ja tärkeät pisteet jaossa. Olemme tehneet joukkueen kanssa paljon töitä. Peli on myös kotiottelu, mikä antaa lisää virtaa. Lauantaina nähdään varmasti kovaa kamppailua, Noora Juusela sanoo.

Juusela debytoi Kansallisessa Liigassa viime kaudella yhdentoista ottelun verran. Tällä kaudella vastuu on kasvanut.

On tuntunut hyvältä pelata ja olen päässyt hyvin mukaan porukkaan. On hienoa, että saa tuoda oman panoksensa kentällä joukkueelle, hän toteaa.

FC Honka vs HPS siis Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 13.8. klo 17.00! Liput portilta 5€, alle 18v maksutta!

Back to top