Etsi tältä sivustolta

Kausi jatkuu kotona lauantaina

Julkaistu

Honka pelaa seuraavan Kansallisen Liigan kotiottelunsa ylihuomenna lauantaina klo 18.30, kun Tapiolan urheilupuistossa vastaan asettuu Ilves. Otteluun on vapaa pääsy, joten nyt kaikki sankoin joukoin kannustamaan Honkaa kohti voittoa!

Honka lähtee otteluun kahden tasapelin putkessa. Ensin kotiottelu Åland Unitedia vastaan päättyi 1-1 ja viime kierroksella pisteet jaettiin vieraissa PK-35:den kanssa loppulukemien ollessa 2-2.

PK-35:ttä vastaan Hongan maaleista vastasivat samalla kauden toiset maalinsa kirjauttaneet Noora Juusela ja Milla Punsar.

Hongan 17-vuotias hyökkääjä Elli Seiro joutui huilaamaan muutaman ottelun alkukaudesta, mutta on nyt päässyt takaisin iskuun. Seiro teki pääsarjadebyyttinsä viime kauden loppupuolella, nyt menossa on ensimmäinen kokonainen kausi liigatasolla. Maalitili on toistaiseksi vielä avaamatta, mutta nopeajalkainen Seiro on aiheuttanut vaikeuksia monen joukkueen puolustukselle.

Ensimmäinen liigakausi on tuntunut hyvältä. Kauden alussa oli muutama loukkaantuminen, jonka takia peliminuutteja ei tullut niin paljon, kun olisin toivonut. Nyt kuitenkin olen päässyt taas pelaamaan paljon hyviä minuutteja, ja peli onkin alkanut kulkemaan mukavasti, Seiro itse sanoo.

Honka lähtee otteluun Kansallisen Liigan sijalta seitsemän, kerättyään kahdeksan pistettä. Ilveksellä vastaava saldo on seitsemän pistettä ja sijoitus kahdeksas. Lauantain ottelussa jaettavat sarjapisteet ovat siis molemmille joukkueille tärkeitä. Ilveksen viime kierrokset eivät ole menneet toivotusti, sillä joukkue on kokenut neljä peräkkäistä tappiota.

Honka ja Ilves kohtaavat jo kolmannen kerran tänä vuonna. Suomen Cupissa Honka kaatoi tamperelaiset Saana Hartikaisen, Aino Nurmen ja Matilda Kuusniemi Fishwickin maaleilla 3-0. Kansallisen Liigan toisella kierroksella lukemat olivat maltillisemmat, kun Ilves puolestaan juhli voittoa 1-0.

Odotettavissa on siis jälleen hyvä ja viihdyttävä ottelu. Honka pelaa myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella Tapiolan urheilupuiston stadionin nurmella.

– Ilves on kova vastustaja, joten odotan kovaa vääntöä, mutta lopulta kolmea pistettä meille. Stadionilla pelaaminen on hienoa ja nurmella harvinaista herkkua. Toivottavasti jokainen tulee kannustamaan meitä lauantaina voittoon!, Seiro toteaa.

FC Honka vs Ilves siis lauantaina 11.6. klo 18.30 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa!

Back to top