Etsi tältä sivustolta

Honka ennen taukoa vielä PK-35 Vantaa vieraaksi

Julkaistu

Ennen noin kuukauden pelitaukoa FC Honka pelaa vielä yhden ottelun, kun se kohtaa vieraissa Myyrmäen Stadionilla PK-35 Vantaan perjantaina 17.6. klo 19.00!

Honka lähtee otteluun allaan kolme peräkkäistä tasapeliä. Ensin Åland Unitedia vastaan 1-1, sitten PK-35:den vieraana 2-2 ja viime kierroksella Ilvestä vastaan jälleen 1-1 Saana Hartikaisen kuitatessa maalillaan Ilveksen pilkulta syntyneen johto-osuman. Vaikka voittoja ei ole viime aikoina tullut, on keltamustien peli selvästi kehittynyt alkukaudesta. Sarjassa Honka on seitsemäntenä, kerättyään yhdeksän pistettä.

Olemme pystyneet kehittämään pelaamistamme peli peliltä. Meillä on useampi tasapeli alla, joten voitonnälkä on suuri, kapteeni Milla Punsar sanoo.

Punsar on kahdella maalillaan jaetulla Hongan maalipörssin kärkipaikalla. Keltamustien tekemät kaksitoista maalia ovatkin jakautuneet suht tasaisesti kahdeksalle pelaajalle. Punsarin lisäksi kahdesti ovat osuneet Noora Juusela, Aino Nurmi ja viime ottelussa Ilvestä vastaan maalin tehnyt Saana Hartikainen. Yksi maali löytyy Wilma Spetsiltä, Ada Eroselta, Senja Salolta ja Jasmin Leppiojalta.

PK-35 Vantaan kausi on ollut tähän mennessä tuloksellisesti vahva. Se on kokenut ensimmäisessä kymmenessä ottelussaan vain kaksi pistemenetystä ja on sarjassa tällä hetkellä toisena. Toisaalta molemmat pistemenetykset ovat tulleet viimeisen kolmen kierroksen aikana. Ensin Åland United voitti punamustat kotonaan 1-0, jonka jälkeen PK-35:ttä vastaan päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Maalintekijätilastossa joukkoa johtaa seitsemän osuman Karoliina Autio, Wilma Forsblomilla on viisi maalia tilillään.

Honka ja PK-35 Vantaa ovat kohdanneet tällä kaudella kerran aiemmin. Keltamustien kauden kolmantena otteluna pelattu kamppailu päättyi niukasti PK-35 Vantaan 2-1 voittoon. Revanssihenkeä Hongan leiristä siis tulee varmasti perjantaina löytymään.

PK-35 Vantaa on hyvä pitämään palloa ja luomaan laitaylivoimia. Perjantaina meidän tulee olla rohkeita pallon kanssa ja keskittyä pelin rytmittämiseen, jotta saamme pisteet Espooseen, Punsar toteaa.

PK-35 Vantaa vs FC Honka siis Myyrmäen Stadionilla perjantaina 17.6. klo 19.00 alkaen. Jos et pääse paikalle, kannusta Honka voittoon Ruutu+:n suoran lähetyksen kautta! Ottelun jälkeen Hongalla on edessään pitkä ottelutauko. Seuraavan kerran pelikentille palataan lauantaina 23.7. klo 16.00, kun ONS saapuu vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon. Tervetuloa taas silloin kannustamaan Honkaa paikan päälle!

Back to top