Etsi tältä sivustolta

Honka lauantaina Tampereelle metsästämään avauspisteitä

Julkaistu

Honka matkaa Kansallisen Liigan toisella kierroksella Tampereelle, jossa vastassa on Ilves. Molemmat joukkueet hakevat kello 14.00 alkavassa ottelussa kauden avauspisteitään.

Honka kärsi avausottelussaan 0-4 tappion PK-35:delle. Pelillisesti ottelu oli suht tasainen, mutta helsinkiläiset viimeistelivät paikoistaan tehokkaasti.

– PK-ottelu ei ollut millään tavalla sellainen kun olisimme halunneet. Otamme kuitenkin siitä energiaa, parannamme pelaamistamme ja näytämme mihin pystymme, toppari Daniela Sandås sanoo.

Hyvän talvikauden pelannut Honka joutui pettymään avausottelussaan, mutta katseet on siis suunnattu jo eteenpäin eikä liigakauden avausottelua liikaa murehdita. Sandås kertookin, etä joukkueessa on hyvä tunnelma liigakauden toiseen otteluun lähtiessä.

– Hyvillä fiiliksillä lähdemme otteluun. On todella mukavaa, että kausi on nyt käynnissä. On aina hauskempaa pelata kilpailullisia pelejä, hän toteaa.

Ilves kärsi Hongan tapaan avauskierroksen ottelussaan neljän maalin tappion. Tamperelaisten kohtaloksi koitui hallitseva suomenmestari KuPS, joka osui viidesti keltavihreiden verkkoon. Ilveksen ainoaksi jääneen osuman viimeisteli Saana Tuomala, joka osui jo viidessä Suomen Cupin ottelussa kahdeksan kertaa.

Honka ja Ilves kohtasivat Suomen Cupin lohkovaiheessa. Silloin Honka laittoi pöytään vahvan esityksen ja voitti matkallaan kohti lohkovoittoa Saana Hartikaisen, Aino Nurmen ja Matilda Kuusniemi Fishwickin maaleilla 3-0.

Vaikka Honka voitti joukkueiden viime kohtaamisen selvin numeroin, odottaa Sandås lauantaita tiukkaa ottelua.

Pelasimme viime ottelussa Ilvestä vastaan oikein hyvin ja saimme sitä kautta voiton. Nyt edessä on kuitenkin uusi peli ja meidän täytyy olla valmiita tiukkaan kamppailuun, hän kommentoi.

Ilves eteni Suomen Cupissa lohkokakkosena jatkoon ja kohtasi puolivälierissä JyPK:n. Jännitysnäytelmä paketoitiin varsinaisen peliajan jälkeen lukemissa 2-2, mutta tamperelaisten pää kesti pilkuilla paremmin ja joukkue jatkoi välierävaiheeseen. Välierissä HJK oli kuitenkin parempi ja matkasi loppuotteluun 3-0 lukemin.

Ilves vs FC Honka Tampereen Kaupin urheilupuistossa lauantaina 2.4. kello 14.00! Jos et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua ja kannustaa Hongan kauden avausvoittoon Ruudun suoran lähetyksen kautta!

Back to top