Etsi tältä sivustolta

Honka lauantaina Ilveksen vieraaksi

Julkaistu

Suomen Cupin lohkovaiheen avausottelussaan Ilves/2:n 3-0 kaatanut Honka kohtaa lauantaina tamperelaisseuran liigajoukkueen. Ottelu käynnistyy Pirkkahallissa kello 12.30.

Honka joutui lähtemään Ilves/2-otteluun monien poissaolojen vaivaamana. Kentällä se ei kuitenkaan juuri näkynyt, vaan keltamustat olivat läpi ottelun vahvempi joukkue. Avausosuma syntyi ensimmäisellä nelivitosella vierasjoukkueen oman maalin kautta ja toisella jaksolla Nuppu Rahkonen ja Wilma Spets viimeistelivät loppulukemat.

Peli oli meiltä joukkueena ihan hyvää tässä vaiheessa kautta. Saimme toteutettua pelisuunnitelmaamme ajoittain todella hyvin. Parannettavaa jäi vielä viimeistelyssä, vaikka saimmekin tehtyä toisella puoliajalla kaksi hienoa maalia, keskikenttäpelaaja Katriina Kuoksa kertaa.

Ylipäätään oli mukava päästä pelaamaan pitkästä aikaa. Kilpailullisissa peleissä on vielä lisäjännitys treenipeleihin verrattuna, hän jatkaa.

Lauantain vastustaja Ilves sijoittui viime kaudella yhden sija Honkaa alemmas, seitsemänneksi. Joukkue on vahvistunut talven aikana mm. kasvattajaseuraansa Ruotsissa ja KuPS:issa vietettyjen kausien jälkeen palanneella Emmaliina Tulkilla, sekä kaksi viime kautta PK-35 Vantaan paitaa kantaneella Anna Olmalalla.

Ilves on pelannut jo kaksi muuta Suomen Cupin lohkovaiheen otteluaan, joten Honka-peli on sen viimeinen lohkossa. Jälki on toistaiseksi ollut vakuuttavaa. Oma kakkosjoukkue kaatui 5-0 ja TPS/T18 viime lauantaina peräti 9-0. Kovimmassa maalivireessä on ollut Saana Tuomala, joka on osunut kyseisissä kahdessa ottelussa seitsemästi vastustajan verkkoon.

Kuoksa odottaa lauantain kamppailua hyvällä fiiliksellä.

Odotan innolla peliä Ilvestä vastaan. Uskon, että tiedossa on nopeatempoinen peli, jossa energiaa riittää molemmin puolin, hän sanoo.

Ilves-FC Honka siis lauantaina 12.2. kello 12.30 alkaen. Lisätiedot ottelujärjestelyistä ja muusta vastaavasta tarjoaa kotijoukkue Ilves, joten seuraa heidän kanaviaan!

Back to top