Etsi tältä sivustolta

Wilma Spets jatkaa kaudella 2022!

Julkaistu

22-vuotias Paraisilta kotoisin oleva keskikenttäpelaaja aloittaa neljännen kautensa Hongassa.

Spets saapui Honkaan kaudeksi 2019 TPS:stä, jossa hän kuului joukkueensa avainpelaajiin ja debytoi pääsarjassa jo kaudella 2016. Hän otti saman tien suuren roolin myös keltamustissa ja pelasi avauskaudellaan Espoossa kahdessakymmenessäyhdessä liigaottelussa. Kaudella 2020 pelejä kertyi seitsemäntoista ja päättyneellä kaudella kaksikymmentä. Keskikentällä raatava Spets on ollut viime vuosina yksi Hongan eniten pelanneista pelaajista. Kahtena viime kaudella hän on osunut myös kahdesti vastustajan maaliverkkoon. Yhteensä pääsarjauralta löytyy 103 ottelua ja yhdeksän maalia.

Jatkosopimus Hongan kanssa tuntui tähän hetkeen oikealta ratkaisulta. Hongassa meillä on hyvä ilmapiiri, missä jokainen saa olla oma itsensä ja uskon, että uudella valmennustiimillä on paljon annettavaa sekä kentällä, että kentän ulkopuolella. Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä näiden motivoituneiden ihmisten kanssa! Täällä on myös upeat fasiliteetit mikä mahdollistaa laadukkaan harjoittelun. Tulevalla kaudella haluan tietenkin kehittyä pelaajana, saada itsestäni vielä enemmän irti ja sen avulla auttaa joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin!, Spets toteaa.

Wilman jatkosopimus on hieno uutinen. Hän on ollut luotettava ja tasainen joukkuepelaaja koko Honka-uransa ja työskennellyt erittäin kovaa joukkueen eteen sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Wilma on ns. box-to-box keskikenttäpelaaja, jolla on erinomaiset tekniset kyvyt. Hänellä on hyvä pelikäsitys ja periksiantamaton työmoraali. Wilma osaa tehdä puolustavamman keskikenttäpelaajan vaikean työn ja auttaa joukkuetta puolustustaisteluissa, mutta samalla hänellä on taitoa ja teknistä kykyä pelata myös hyökkäävänä keskikenttäpelaajana ja auttaa joukkuetta hyökkäyspäässä. Wilmalla on korkeat odotukset itseään ja ympärillään olevia ihmisiä kohtaan, mikä näkyy hänen kilpailuasenteessaan. Odotan innolla näkeväni parhaan version Wilma Spetsistä, hän itsekin tietää mitä häneltä odotetaan, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top