Etsi tältä sivustolta

Eevi Sutela ja Honka jatkosopimukseen

Julkaistu

Eevi Sutela jatkaa Hongassa myös kaudella 2022. Keltamustiin kaudelle 2020 saapunut keskikenttäpelaaja aloittaa kolmannen kautensa seurassa.

Sutela on mikkeliläisen PU-62:n kasvatti. Mikkelistä hän siirtyi kaudeksi PK-35 Helsingin B-junioreihin ja edusti sen jälkeen HFA Märskyä enne siirtoaan Honkaan.

Avauskaudella Hongassa liigaminuutteja kertyi kolmessatoista ottelussa yhteensä 423. Kaudella 2021 keskikenttäpelaajan pelit jäivät vähiin sairastelujen ja loukkaantumisten takia. 20-vuotias Sutela pelasi vain kahdessa Kansallisen Liigan ottelussa. Hän jatkaa innolla Hongassa ja haluaa nyt alle jälleen ehjän kauden.

Joukkueena Honka tuntuu jo aivan kodilta. Täällä on laadukas valmennus ja upeat harjoitusolosuhteet, joten on hienoa jatkaa pelaamista Espoossa. Tulevasta kaudesta haluan ehjän, jotta voin kehittyä ja antaa kaikkeni tälle joukkueelle, Sutela kommentoi.

Olen iloinen että saamme Eevin mukaan joukkueeseen tänäkin vuonna. Olen seurannut Eevin urapolkua jo jonkin aikaa ja hänellä on vielä paljon kasvupotentiaalia. Eevillä on erinomaiset tekniset kyvyt, hän on hyvä pelaamaan molemmilla jaloilla ja sopii pelityyliimme täydellisesti. Hänellä on erittäin korkea katto kehityksen osalta sekä teknisellä ja taktisella, että fyysisellä puolella. Eevillä on myös erityinen luonne, joka tarttuu joukkueeseen, samoin kuin hänen vahva kilpailumentaliteettinsa. Hän sopii pelaajaprofiiliin, jota etsimme keskikentällemme, ja seuraava askel on auttaa häntä saavuttamaan täyden potentiaalinsa, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top