Etsi tältä sivustolta

Inka Kaivola pelaa Hongassa myös kaudella 2022!

Julkaistu

22-vuotias puolustaja on Hongan oma kasvatti ja noussut muutaman viime kauden aikana joukkueen ehdottomien avainpelaajien joukkoon.

Hongassa koko jalkapallouransa viettänyt Kaivola pystyy pelaamaan puolustuksessa monissa eri rooleissa. Hän teki debyyttinsä liigatasolla kaudella 2019 ja pelasi heti kahdessakymmenessäyhdessä ottelussa. Kaudella 2020 pelejä kertyi seitsemäntoista ja päättyneellä kaudella jälleen kaksikymmentäyksi.

Kaivola on myös ollut jo monta vuotta joukkueen takuuvarma rangaistuspotkujen laukoja. Viime kaudella syntyi kaksi maalia, kahdella sitä edeltävällä neljä per kausi.

On hienoa jatkaa kasvattajaseurassani Hongassa myös ensi kaudella. Taitaa ollakin aikalailla tasan 15 vuotta sitten kun aloitin jalkapallon pelaamisen tässä seurassa. Honka pystyy tarjoamaan huippuolosuhteet ja ympäristön, sekä motivoituneen ilmapiirin, joka tukee kehittymistäni paremmaksi pelaajaksi. Odotan innolla jo ensi kautta ja tavoitteena on kehittää ja monipuolistaa omaa pelaamistani kokonaisvaltaisesti. Haluan myös omalla panoksellani auttaa joukkuetta menestymään, Kaivola sanoo.

Inka on erityinen pelaaja, joka voi pelata millä tahansa paikalla ja hän tekee sen aina samalla ilolla ja tahdolla. Hän on viime aikoina pelannut enimmäkseen keskuspuolustajana, mutta pyrimme määrittelemään hänen roolinsa uudelleen ja käyttämään hänen vahvuuksiaan vielä johdonmukaisemmin. Inkan syöttövoima ja -kantama molemmilla jaloilla on asia, jota hän on kehittänyt, ja hänen pelikäsityksensä puolustustilanteissa on myös jatkuvasti parantunut. Inka tekee valtavasti töitä treeneissä ja peleissä ja on aina yksi parhaista pelaajista kuntotesteissä. Inka on pelaaja, joka rakastaa jalkapallon pelaamista olosuhteista riippumatta ja kun sen yhdistää hänen panokseensa ja työntekoonsa, se voi johtaa vain kehitykseen ja menestykseen, päävalmentaja Omar Adlani kommentoi.

Back to top