Etsi tältä sivustolta

Jasmin Leppioja jatkaa Hongassa!

Julkaistu

21-vuotias Jasmin Leppioja jatkaa Hongan paidassa myös kaudella 2022! Kaudelle 2019 keltamustaan paitaan saapuneelle Leppiojalle alkava kausi on siis neljäs seurassa.

Ennen Honkaa Leppioja edusti junioreissa PK-35:ttä, sekä liigatasolla PK-35 Vantaata ja lainasopimuksella Pallokissoja. Avauskaudella Hongassa minuutteja tuli kuudessatoista liigaottelussa ja sen jälkeen vastuu on vain kasvanut. Viime kaudella hän pelasi kahdessakymmenessäkahdessa ottelussa yhteensä 1435 minuuttia ja kuului neljällä maalillaan Hongan parhaimpiin maalintekijöihin.

Leppioja on pelannut suurilta osin hyökkääjänä, mutta viime kauden loppupuolella hänet nähtiin kentällä myös eri roolissa keskikentällä.

On kunnia saada kantaa keltamustaa paitaa ja jatkaa pelaamista Hongassa myös ensi kaudella! Meillä on loistavat puitteet, uusi huikea valmennusryhmä sekä muu staffi. Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä tämän porukan kanssa. Haluan tulevalla kaudella saada ehjän kokonaisen kauden, sekä auttaa joukkuetta niin kentällä kuin sen ulkopuolella menestymään mahdollisimman hyvin. Lisäksi haluan tietenkin ottaa kehitysaskeleita omassa pelaamisessani ja säilyttää mahdollisimman korkean tason läpi kauden, Leppioja sanoo.

On erittäin hienoa, että “Jasu” jatkaa joukkueessa. Hänellä on mahtavat jalkapalloaivot ja hän ymmärtää peliä todella hyvin. Jasu on erittäin utelias pelaaja, joka etsii jatkuvasti tapoja parantaa peliään. Hänellä on erinomaiset tekniset kyvyt pallon kanssa ja hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan eri pelipaikoilla. Hän on pelaaja, joka asettaa korkeat vaatimukset itselleen ja koko joukkueelle, ja jolla on potentiaalia viedä pelinsä vielä seuraavalle tasolle. Jasun arvot ja työmoraali täyttävät joukkueemme standardit ja hän ymmärtää selvästi, mitä häneltä odotetaan, toteaa päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top