Etsi tältä sivustolta

Aino Nurmi jatkaa Hongassa

Julkaistu

Honka ja 23-vuotias Aino Nurmi ovat solmineet jatkosopimuksen. Kausi 2022 tulee olemaan Nurmelle jo kymmenes keltamustassa paidassa.

Nurmi pelasi ensimmäistä kertaa Hongan paidassa jo kaudella 2013. Hän nousi liigajoukkueen mukaan ensimmäistä kertaa kolme vuotta myöhemmin ja debytoi pääsarjassa kahden ottelun verran kaudella 2016. Seuraavalla kaudella vastuuta tuli jo hieman enemmän, kun Nurmi pelasi neljässä ottelussa. Yhteensä kasassa on 39 ottelua pääsarjatasolla, jonka lisäksi hän on pelannut lainalla Ykköstä PKKU:n ja MPS:n paidoissa. Viime kaudella Nurmi kerrytti minuutteja kymmenessä liigaottelussa.

Jatkan Hongassa hyvillä fiiliksillä. Ammattimaiset valmentajat ja motivoituneet joukkuekaverit tarjoavat hyvän mahdollisuuden kehittyä. Lisäksi treeniolosuhteet ovat laadukkaat ympäri vuoden. Oma tavoitteeni ensi kaudelle on kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja nostaa omaa tasoa jatkuvasti sekä treeneissä että peleissä. Lisäksi haluan omalla tekemiselläni näyttää esimerkkiä nuoremmille pelaajille ja auttaa joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin, Nurmi itse kommentoi.

Aino on yksi Hongan omista kasvateista ja on hienoa, että hän jatkaa meillä. Hän on viime aikoina pelannut laidalla ja aiempina vuosina puolustajana, se antaa meille vaihtoehtoja peluuttaa häntä eri paikoilla. Aino on nopea pelaaja, jolla on hyvät taidot molemmilla jaloilla ja joka on hyvä puolustuspään 1v1-kaksintaisteluissa. Hän on esimerkillinen harjoituksissa ja antaa aina kaikkensa. Seuraava askel hänellä on siirtää kaikki asiat peliin ja haastaa jatkuvasti peliajasta, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan sanoo.

Back to top