Etsi tältä sivustolta

Matilda Kuusniemi Fishwick Honkaan

Julkaistu

FC Honka ja Matilda Kuusniemi Fishwick ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Vuonna 2004 syntynyt keskikenttäpelaaja siirtyy Honkaan HFA Märskystä.

Ennen HFA Märskyä Kuusniemi Fishwick on pelannut KäPa:ssa ja PK-35:dessä. Viime kaudella hän pelasi kolmessatoista ottelussa, ja sitä edeltävällä kaudella kymmenessä. Kuusniemi Fishwick on ollut myös mukana ikäluokkansa maajoukkueessa.

Uskon, että Honkaan siirtyminen on minulle tällä hetkellä oikea askel kehittymisen kannalta. Hongassa on loistavat harjoitusolosuhteet ja olen saanut hyvän vaikutelman motivoituneista pelaajista ja valmennuksesta. Odotan tulevaa kautta innolla, hän itse kommentoi.

On hienoa, että Matilda on sitoutunut joukkueeseen muutamaksi seuraavaksi vuodeksi. Se antaa meille mahdollisuuden auttaa häntä kehittymään. Matilda on pystyy pelaamaan ja pitämään pallon joukkueella myös kovan paineen alla. Hänellä on kyky sanella ja muuttaa hyökkäystemme tempoa omalla pallollisella rauhallisuudellaan ja hänen monipuoliset syöttönsä antavat meille erilaisia ​​vaihtoehtoja läpimurtotilanteissa. Uskon, että tämä on Matildalle oikea askel myös itsensä haastamisen suhteen ja odotan innolla hänen kehitystään, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan toteaa.

Back to top