Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Annika Idman!

Julkaistu

FC Honka ja Annika Idman ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. Idman siirtyy Honkaan EPS:stä.

2004 syntynyt Idman on laitapelaaja, joka voi pelata niin laitapuolustajana kuin ylempänäkin. Hän on EPS:n kasvatti ja kuului päättyneellä kaudella B-tyttöjen suomenmestaruuden voittaneen joukkueen avainpelaajiin pelaten kaikissa kahdeksassatoista sarjaottelussa. Idman on ollut myös mukana ikäluokkansa maajoukkueessa.

Olen nyt treenannut joukkueen kanssa marraskuun alusta ja mielestäni joukkue on ottanut minut hyvin vastaan. Tässä joukkueessa on se hyvä puoli, että täällä on sekä nuorempia pelaajia, että myös sellaisia joilla on kokemusta ja joilta voin oppia. Hongassa on erinomaiset treeniolosuhteet ja laadukas valmennus. Tavoitteenani ensi kaudella on kehittyä pelaajana kaikilla eri osa-alueilla. Odotan tulevaa kautta innolla, hän kommentoi.

Annika on hieno nuori pelaaja, jolla on erinomainen asenne. Hän on todella tehnyt vaikutuksen kuluneena vuonna. Annika on taitava pelaaja, joka loistaa 1v1-tilanteissa. Hän sopii pelityyliimme ja tuo paljon vauhtia suunnanmuutoksiin hyökkäyspäähän ja käyttää nopeuttaan myös prässipelissämme. Annika on erittäin rauhallinen ihminen kentän ulkopuolella ja ottaa todella hyvin tietoa vastaan. Hän on sopeutunut hyvin treeneissämme kuluneen kuukauden ajan ja odotan innolla hänen näkemistä peleissä, kun hän oppii systeemiämme ja pelitapaamme, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top