Etsi tältä sivustolta

Honka lauantaina TiPS:n vieraaksi

Julkaistu

FC Honka matkaa lauantaina lyhyen vieraspelimatkan naapurikaupunki Vantaan Myyrmäkeen, jossa vastaan asettuu TiPS. Ottelu käynnistyy kello 18.00 ja sitä voi seurata suorana Ruutu+:n kautta!

Honka lähtee lauantain otteluun Kansallisen Liigan kuudennelta sijalta. Tasaisessa sarjassa erot ovat kuitenkin pieniä. Lauantain vastustaja TiPS on kolmantena, eroa Honkaan on vain neljä pistettä. Keltamustat lähtevät hakemaan voittoa kolmen voitottoman ottelun jälkeen. Viime kierroksella Honka pelasi maalittoman tasapelin HJK:ta vastaan, sitä ennen tilillä oli kaksi peräkäistä tappiota.

Vaikka tuloksissa on ollut viime aikoina parannettavaa, Hongan pelaamisesta löytyy paljon myös positiivista.

Puolustuspää on pitänyt hyvin. Kuudella päästetyllä maalilla Honka on yksi sarjan parhaiten puolustaneista joukkueista. Vain kärkikaksikko KuPS ja Åland United ovat päästäneet vähemmän maaleja. Maalinteossa sen sijaan on kehitettävää. Kuudella tehdyllä maalillaan Honka on tällä hetkellä vasta seitsemänneksi eniten vastustajan maaliverkkoihin osunut joukkue.

– Olemme pystyneet kehittämään peliämme ottelu ottelulta. Nyt meidän täytyy hioa kuntoon vielä viimeisen kolmanneksen ratkaisut, jotta saamme pisteet kotiin, kommentoi myös joukkueen kapteeni Milla Punsar.

Lauantain vastustaja TiPS löytyy siis tällä hetkellä Kansallisen Liigan kolmannelta sijalta. Joukkueella on neljän voiton ja kahden tappion myötä kasassa kaksitoista pistettä. Tikkurilalaiset ovat onnistuneet kaatamaan Åland Unitedin, PK-35:den, Ilveksen, sekä PK-35 Vantaan. Tappiot ovat tulleet HJK:ta vastaan kotikentällä, sekä viime kierroksella Kuopiossa, jossa KuPS oli vahvempi luvuin 5-1.

TiPS:n maalintekijätilaston kärjestä löytyy tuttu nimi, Roosa Ariyo, joka on laukonut kuuteen peliin viisi maalia. Toiseksi tehokkain pelaaja on ollut Elli-Noora Kainulainen, joka on kolmen tehdyn maalinsa lisäksi tarjoillut syötöt kahteen osumaan.

Honka ja TiPS kohtasivat maaliskuussa Suomen Cupin lohkovaiheessa. TiPS johti ottelua kahteen otteeseen, mutta Honka nousi lopulta komeaan 4-2 voittoon.

– Lauantaina vastassa on nuori ja nälkäinen joukkue. Kun puolustamme tarkasti ja onnistumme maalinteossa, saamme kolme pistettä Tapiolaan, Punsar summaa.

Suoraan lähetykseen ottelusta pääset klikkaamalla tästä!

Back to top