Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa maanantaina HJK:n

Julkaistu

Hongan Kansallisen Liigan kausi jatkuu jälleen maanantaina kello 18.30. Edessä on toinen peräkkäinen kotiottelu, kun vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon saapuu HJK. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata suorana Ruutu+:sta!

Hongan pari viimeistä ottelua eivät ole tuoneet toivottuja tuloksia. Tasapelillä ja kahdella voitolla kautensa aloittaneet keltamustat ovat nyt kärsineet kaksi tappiota peräkkäin. Viime kierroksella KuPS oli parempi, loppulukemien ollessa tulostaululla 1-3.

Vaikka takana on kaksi tappiota peräjälkeen, ei Hongassa ole vaivuttu synkkyyteen, vaan luotto omaan tekemiseen on korkealla.

– Meillä on paljon hyviä elementtejä pelissä. Kun saamme vielä viimeisen silauksen ja huolellisuuden mukaan niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin, tulee myös tulos varmasti kääntymään meidän eduksemme, kommentoi puolustaja Katarina Naumanen.

Hongan maalista KuPS:ia vastaan vastannut Heini Toivonen on joukkueen tämänhetkinen maalipörssikärki kahdella osumallaan. Kuusi maalia tehneen Hongan muut maalit on merkitty Milla Punsarille, Aino Vuoriselle, Jasmin Leppiojalle, sekä Wilma Spetsille. Niia Salminen ja Eveliina Parikka ovat molemmat tarjoilleet syötöt kahteen maaliin.

HJK-otteluun Honka lähtee sarjataulukon sijalta viisi. HJK on kolme pistettä ja yhden sijan edellä.

Helsinkiläiset avasivat kautensa kahdella voitolla, kun JyPK ja TiPS kaatuivat. Kolmannella kierroksella KuPS oli HJK:ta vahvempi, jonka jälkeen joukkue pelasi 1-1 tasapelin PK-35 Vantaan kanssa. Viime kierroksella HJK palasi jälleen voittokantaan, kun se kaatoi PK-35:den 3-1. HJK:n paras maalintekijä on kolmesti osunut Katariina Kosola.

– Maanantaina on tiedossa jälleen tasainen vääntö, jossa pienet yksityiskohdat ratkaisevat sen, kenelle pinnat menevät, Naumanen tiivistää.

Viime kaudella Hongan ja HJK:n keskinäisissä kohtaamisissa voiton menivät tasan, molempien voittaessa kotikentällään. HJK oli Bolt Arenalla parempi luvuin 1-0, Honka Tapiolan urheilupuiston nurmella 2-0.

Hongan pelaajistosta Eveliina Parikka ja Hanna Ruohomaa edustivat vielä viime kaudella HJK:ta, joten kaksikko pääsee maanantaina mahdollisesti rokottamaan entistä seuraansa. HJK:n paitaa tällä kaudella kantaa puolestaan Hongan viime kauden joukkueesta Vilma Hakala.

Suoraan lähetykseen ottelusta pääset klikkaamalla tästä!

Back to top