Etsi tältä sivustolta

FC Honka palaa lauantaina kotikentälle, TPS saapuu vieraaksi

Julkaistu

FC Honka palaa kahden vierasottelun jälkeen kotikentälleen, kun ylihuomenna lauantaina 15.8. keltamustien vieraaksi saapuu TPS Turusta.

Hongan vire ei ole viime aikoina ollut paras mahdollinen, sillä joukkue on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan. Tulokset eivät kerro kuitenkaan koko kuvaa, sillä jokainen otteluista on ollut hyvin tasainen ja päättynytkin vain yhden maalin erolla.

Viime kierroksella Honka kohtasi vieraskentällä Åland Unitedin. Kotijoukkue karkasi avausjaksolla kahden maalin johtoon. Honka painosti toisella jaksolla vahvasti ja sai luotua muutamia tilanteita. Keltamustat onnistuivat maalinteossa ottelun loppuhetkillä, kun Inka Kaivola osui rangaistuspotkusta. Pisteet jäivät kuitenkin Ahvenanmaalle loppulukemin 2-1.

Dana Leskinen on iskenyt Hongan kymmenestä maalista neljä, Milla Punsar ja Vilma Hakala ovat molemmat onnistuneet kahdesti ja Riikka Hannula, sekä juuri viime ottelussa osunut Kaivola kerran.

Lauantain vierasjoukkue TPS:n alkukausi on ollut haastava. Kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan se on kerännyt vain yhden sarjapisteen. Piste tuli juuri viime kierroksella, kun ottelu PK-35 Vantaata vastaan päättyi 1-1 tasapeliin. TPS on iskenyt tällä kaudella kaksi maalia. Saija Östlund osui HJK:ta vastaan ja PK-35 Vantaa-ottelussa turkulaisten osuma merkatiin vastustajan omaksi maaliksi.

– Odotan innolla lauantain ottelua vanhaa seuraani vastaan, missä pelaa paljon tuttuja. TPS on ollut meille vaikea vastustaja ja he tulevat varmasti nälkäisenä saatuaan ensimmäisen pisteensä sarjassa. Kolmen tappion jälkeen lähdemme taistelemaan voitosta, joka olisi meille hyvin tärkeä. Olemme harjoitelleet hyvin ja keskittyneet vahvuuksiimme, joiden avulla menemme hakemaan kolme pistettä lauantaina, kommentoi Hongan keskikenttäpelaaja Wilma Spets.

Spetsin lisäksi Hongan joukkueesta aiemmin TPS:n paitaa on kantanut laitahyökkääjä Tiia Savolainen.

Honka ja TPS kohtasivat myös talvella Suomen Cupissa, jolloin Honka vei voiton Jasmin Leppiojan osumalla. Viime liigakaudella joukkueet kohtasivat kahdesti. Turussa päädyttiin pistejakoon numeroin 1-1 ja Espoossa keltamustat olivat parempia luvuin 1-0.

FC Honka-TPS käynnistyy Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 15.8. kello 15.00 alkaen. Otteluun on vapaa sisäänpääsy, joten saavu ehdottomasti paikalle kannustamaan Honka voittoon!

Muistathan pitää ottelutapahtumassa huolta turvaväleistä. Älä saavu edes hieman sairaana otteluun, vaan nauti huippujalkapallosta silloin kotona Ruutu+:n kautta.

Back to top