Etsi tältä sivustolta

Honka Tampereelle Ilveksen vieraaksi

Julkaistu

FC Honka matkaa perjantaina Tampereelle, kun Tammelan stadionilla vastaan asettuu Ilves. Kamppailu vihelletään käyntiin kello 19.00.

Honka ja Ilves ovat sarjassa tasapisteissä sijoilla kahdeksan ja seitsemän. Honka on kuitenkin pelannut yhden ottelun tamperelaisia vähemmän. Keltamustat lähtevät otteluun varmasti kovalla taistelutahdolla, sillä kolme viimeisintä ottelua ovat tuoneet jokainen niukan, yhden maalin tappion. Joukkueessa onkin jo kova halu palata takaisin voittokantaan.

– Joukkueessa odotetaan innolla peliä, kun viime viikon peli jouduttiin harmittavasti siirtämään. Meillä on ollut treeneissä hyvä meininki kuluneella viikolla ja olemme valmistautuneet hyvin peliin. Vieraspeli on aina vieraspeli, mutta minulla on täysi luotto että haemme perjantaina kolme pistettä Tampereelta, kommentoi puolustaja Tia Painilainen ottelun alla.

Honka ja Ilves kohtasivat Tapiolan urheilupuistossa kauden avauskierroksella. Kotijoukkue Honka hallitsi silloin ottelua, mutta Ilveksen Roosa Tuominen pääsi iskemään vastahyökkäyksestä johtomaalin. Vilma Hakala tasoitti loppuhetkillä tulokseksi 1-1. Perjantainkin ottelusta on varmasti odotettavissa hyvin tasainen.

Ilves on osoittanut tällä kaudella, että se pystyy voittamaan kenet tahansa. Joukkue kaatoi sarjakakkosena olevan Åland Unitedin Ahvenanmaalla loppuhetkien maalilla 0-1. Lisäksi se on voittanut TPS:n ja JyPK:n. Hongan tapaan Ilveksen viime ottelut ovat päättyneet niukkoihin tappiohin. Ensin PK-35 Helsinki voitti 1-0 ja viime kierroksella PK-35 Vantaa oli parempi samoin lukemin.

Honkaakin vastaan osunut Tuominen on neljällä maalillaan Ilveksen tämän kauden maalitykki, mutta on valitettavan loukkaantumisen myötä sivussa. Maalitekovoimaa Ilveksen riveistä löytyy muutenkin, sillä viisi muutakin pelaajaa on tällä kaudella heiluttanut vastustajan maaliverkkoja. Toiseksi paras maalintekijä on kahdesti osunut Tuuli Enkkilä.

Hongan kymmenestä maalista Dana Leskinen on iskenyt neljä, Milla Punsar ja Vilma Hakala ovat molemmat onnistuneet kahdesti ja Riikka Hannula, sekä Inka Kaivola kerran.

Ilves-ottelun jälkeen Honka palaa kotikentälleen Tapiolan urheilupuistoon. Keskiviikkona 26.8. vieraaksi saapuu sarjakärki TiPS. Ottelu käynnistyy kello 19.00 ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon!

Back to top