Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa lauantaina Ahvenanmaalle

Julkaistu

FC Hongan kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu pienen tauon jälkeen taas lauantaina, kun keltamustat matkustavat Ahvenanmaalle Åland Unitedin vieraaksi. Ottelu käynnistyy Wiklöf Holding Arenalla kello 17.00 ja sitä voi seurata suorana myös Ruudusta.

Honka lähtee hakemaan paluuta voittokantaan. Keltamustat ovat kärsineet viime otteluissaan kaksi niukkaa 0-1 tappiota, ensin PK-35:delle ja sitten HJK:lle. Sarjataulukosta Honka löytyy sijalta seitsemän, mutta sarjatilanteen ollessa hyvin tasainen, eroa sarjakakkosena olevaan HJK:hon on vain neljä pistettä.

Hongan sisäistä maalitilastoa johtaa neljästi maalannut Dana Leskinen. Kahdesti ovat osuneet Vilma Hakala ja Milla Punsar ja kerran verkkoja on heiluttanut Riikka Hannula.

Lauantain kotijoukkue Åland United lähtee otteluun sarjan neljänneltä sijalta. Seitsemästä pelaamastaan ottelusta joukkue on kerännyt neljän voiton ja tasapelin kautta kolmetoista pistettä. Kaksi tappiotaan se on kärsinyt ensin Ilvekselle, ja viime kierroksella PK-35 Vantaalle. Emelie Johansson on joukkueen paras maalintekijä kolmella osumallaan.

– Voin varmuudella todeta että peli Ålandia vastaan tulee olemaan todella tiukka. Meillä on ollut hyvin aikaa valmistautua peliin ja olemme päässeet harjoittelemaan taktisia asioita, jotka ovat olleet hieman heikkoja viime peleissä. Viime viikon vapaa viikonloppu on varmasti tehnyt hyvää kaikille, sillä pääsimme nollaamaan hävityn HJK-pelin, kommentoi maalivahti Senja Koskinen.

Ahvenanmaalaiset selvittivät myös tiensä Suomen Cupin loppuotteluun, kaadettuaan välierissä KuPS:n jännittävien vaiheiden jälkeen rangaistuspotkukilpailussa.

– Viime kaudella pelasimme hyvän pelin Ahvenanmaalla ja toimme pisteet Tapiolaan. Minulla on täysi luottamus meidän joukkueeseen, ja siihen että pystymme samaan lauantain ottelussa, Koskinen päättää.

Ahvenanmaan matkan jälkeen Honka palaa taas kotikentälleen Tapiolan urheilupuistoon. Vieraaksi lauantaina 15.8. saapuu TPS Turusta. Ottelu käynnistyy kello 15.00. Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon!

Back to top