Etsi tältä sivustolta

Joukkue 2018 – Paula Myllyoja

Julkaistu

Honka päästi kaudella 2017 vähiten maaleja Naisten Liigassa. Yksi suurimmista tähän vaikuttaneista pelaajista oli äskettäin jatkosopimuksen kirjoittaunut Paula Myllyoja, joka vartioi espoolaisten maalia kaikkiaan 21 liigaottelussa. Nollapelejä Myllyojalle kertyi liigassa 11 kappaletta ja kolmessa cupin pelissä vielä kaksi lisää. Kaikkiaan A-maajoukkueryhmitykseenkin nousseelle Paulalle on kertynyt peräti 188 liigaottelua.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Paula suoriutuu tasaiseseti harjoituksesta harjoitukseen kurinalaisesti ja ammattimaisesti. Mielestäni hän kehittyi viime kaudella jalalla pelaamisessa sekä fyysisissä ominaisuuksissaan. Olemme löytäneet hyvän tavan toimia ja hän on sopeutunut uudenlaiseen harjoitteluun hyvin. Kapteenina hän hoiti roolinsa erinomaisesti muun kapteeniryhmän kanssa. Hän on nähnyt urallaan paljon ja tietää ettei mikään ole itsestään selvää jalkapallossa kuin elämässä. Näin ollen hän osaa vaalia hyödyllisiä toimintatapoja. Muutama vuosi sitten Paula teki kovan päätöksen siirtyä Honkaan. Päätös oli mielestäni tietenkin hyvä ja nyt hän pääsee pelaamaan mestareiden liigaa myös honkapaidassa. Persoonana hän tuo näkökulmia, mielipiteitä ja ehkä hitusen ääntäkin harjoituksiin ja koppiin.

Paula Myllyoja, maalivahti

Jatkaminen Hongassa oli minulle tosi selkeä valinta ja sopimusneuvottelut sujuivat hyvässä yhteisymmärryksessä.

Olen löytänyt Hongasta henkisen kotini, jossa voin olla urheilijana ja ihmisenä juuri sellainen kuin olen. Hongan valmennus on tässä kahden edellisen kauden aikana osoittautunut niin intohimoiseksi ja parasta mahdollista jalkapalloa vaalivaksi, että koen tämän parhaaksi ympäristöksi kehittyä jalkapalloilijana. Täällä minulta vaaditaan päivittäin paljon ja toisaalta olen saanut myös paljon vastuuta. Harjoitteluuni on ollut valmentajilla selkeät sävelet, mutta meitä pelaajia osallistetaan ja ohjataan tekemään myös omaa ajattelutyötä ja vastuunkatoa kehityksen varmistamiseksi.  Valmennus on aina usean askeleen pelaajia edellä, eikä minun ole kertaakaan tarvinnut miettiä, onkohan kaikki mahdollinen tehty parhaan valmistautumisen eteen. Tämä on ollut erityisen hienoa päästä kokemaan. Onhan takanani jo 17 pääsarjavuotta, enkä voi kuin kehua Honkaa siitä, että täällä on ollut parhaat jalkapallolliset olosuhteet koko urani aikana ja olen saanut keskittyä täysillä omaan rooliini maalivahtina.

Ryhmässämme on ammattimainen mutta lämmin ysätäväporukkafiilis. Yhteen tullaan pelaamaan Suomen parasta jalkapalloa ja treeneissä tehdään töitä kaikkensa antaen, silti kopissa ja kentän ulkopuolella vitsit lentää ja vietämme aikaa yhdessä myös muissa merkeissä. Luottamus ja avoimuus ovat meille tärkeitä arvoja.

Olen todella innoissani tulevasta kaudesta 2018 sekä sen tuomista haasteista. On mahtava huomata miten paljon olen vuosittain oppinut ja kuinka paljon on vielä opittavaa. Töitä on paiskittu ja tullaan tottakai vielä isosti paiskimaan. Kaudesta 2018 tulee varmasti vielä mahtavampi kuin edellinen oli.

Back to top