Etsi tältä sivustolta

Joukkue 2018 – Linda Nyman

Julkaistu

Kauden 2017 päätteeksi Naisten Liigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi äänestetty Linda Nyman jatkaa Hongassa myös kaudella 2018. Espoolaisryhmän vakiokalustoon jo neljän kauden ajan kuulunut Nyman on esiitynyt Hongan väreissä 82 liigaottelussa. Kaikkiaan GBK-kasvatille on liigaotteluita kertynyt 108 kappaletta.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Linda on äärimmäisen taitava ja molempijalkainen pelaaja. Lindalla on lisäksi hyvä ennakointikyky ja sillä hän saa usein etua omaan ja joukkueen pelaamiseen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat monipuolisen keskikenttäpelaamisen ja erilaisen roolittamisen jo yhden pelinkin sisällä.  Hän ajattelee peliä kokonaisuutena ja pystyy sitä kautta havainnoimaan isojakin kokonaisuuksia. Mielestäni hän on joka kausi ottanut isoja kehitysaskelia pelaamisessaan sekä laajentanut näkemystään pelistä. Tulevalla kaudella hän tulee varmasti olemaan vielä monipuolisempi mitä nyt. Olen ollut erittäin tyytyväinen, että hän on halunnut olla ympäristössämme kaikki nämä vuodet.

Linda Nyman, keskikenttä

Hongassa on hyvä ympäristö ja hyvät puitteet kehittyä pelaajana. Viime kausi oli nousujohteinen ja uskonkin, että pystymme jatkamaan siitä mihin jäimme ja edelleen kasvaa joukkueena. Erityisesti tällä kaudella odotan europelejä, sillä ne tuovat aina lisäboostia pelaajalle.

Back to top