Etsi tältä sivustolta

Joukkue 2018 – Marianna Tolvanen

Julkaistu

Eilen 25-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Marianna Tolvanen jatkaa uraansa Hongassa kaudella 2018. Hongan oma kasvatti teki kaudelle 2016 paluun espoolaisryhmään parin vuoden tauon jälkeen. Tolvanen on urallaan edustanut Honkaa kaikkiaan kuuden kauden ajan. Liigaotteluita on yhteensä kertynyt 156, osa näistä HJK:n ja Åland Unitedin paidassa. Liigamaaleja on Marianna on tehnyt 57 kappaletta.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Marianna on Honka-kasvatti ja palasi juurilleen muutama vuosi sitten. Maru on äärimmäisen ahkera harjoittelija ja se näkyy muun muassa hänen fysiikassaan. Kokemuksen myötä hän on oppinut rytmittämään harjoittelua oman kehonsa mukaan. Minulle Maru on aina ollut honkalainen vaikka hän oli muutaman vuoden pois. Maru tuo joukkueeseen esimerkillistä urheilullisuutta ja pelillisesti persoonallista pelityyliään. Hän on hyvin juoksuvoimainen ja sitä kautta tuo vaarallisuutta joukkueen hyökkäyspeliin kovien laukausten lisäksi. Puolustuksen hän hoitaa myös viimeisen päälle, joten hänellä on hyvä tasapaino jokaisella pelin osa-alueella pelaamisessaan. Niin kuin olen monesta muustakin kokeneemmasta pelaajasta ylpeä, niin myös hänestä, että hän jatkaa peliuraansa pitkään.

Marianna Tolvanen, hyökkääjä

Päätös jatkaa Hongassa oli helppo. Täällä arki sujuu vaivattomasti ja laatu on ammattimaista vaikka amatööriurheilijoita olemmekin. Meillä on erittäin hyvä ryhmä tänäkin vuonna kasassa, joten kova kilpailu pelipaikoista nostaa varmasti tekemisen tasoa kaikilla. Lisäksi tutut valmentajat jatkavat, joten tietää että valmennuksen taso on erittäin hyvä.

Kansainväliset pelit ovat liigan lisäksi erittäin motivoivaa ja haluammekin näyttää pärjäävämme myös kansainvälisillä kentillä.

Back to top