Etsi tältä sivustolta

Joukkue 2018 – Ella-Rosa Huusko

Julkaistu

Honka teki päättyneellä kaudella 53 liigamaalia. Näistä osumista 12 kertaa maalintekijäksi kirjattiin Ella-Rosa Huusko. Saldo oikeutti joukkueen sisäisen maalipörssin voittoon. Kauden 2018 kattavan sopimuksen voimin Ella lähtee nyt puolustamaan titteliään Hongan hyökkäyksen kärjessä. Kaikkiaan urallaan Hongan lisäksi HJK:ta ja Pallokissoja liigassa edustanut Huusko on iskenyt 45 liigaosumaa.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Ella-Rosa liittyi joukkoihimme vuoden 2016 lopulla. Hänellä kesti hetki sopeutua valmennukseen sekä pelityyliin. Persoonana hän sopii hyvin meidän ympäristöön, joten varmasti hänen oli helpompi sopeutua myös pelillisiin asioihin. Ella-Rosa teki paljon töitä ja mielestäni kehittyi perusasioissa paljon. Hyökkääjän tehtäviin kuuluu tehdä maaleja ja hän onnistui siinäkin. Mutta hänestä tuli monipuolisempi ja tasapainoisempi hyökkääjä pelin perusasioissa.

Ella-Rosa Huusko, hyökkääjä

Ella-Rosa Huusko, hyökkääjä

Viime kausi oli monella tapaa hieno ja ehdottomasti oman pelaajaurani hienoimpia kokemuksia, mikä teki päätöksestäni jatkaa joukkueessa helpon. Koen kuitenkin, että joukkueellamme on kova nälkä kehittää omaa peliä entisestään eteenpäin, emmekä halua tyytyä viime kauden saavutuksiin, vaan rimaa viedään yhä vain korkeammalle. Kansainväliset pelit tuovat tietenkin oman lisämausteensa tulevaan kauteen ja odotankin jo innolla millainen Honka Tapiolan nurmella nähdään kun kausi pyörähtää käyntiin!

Back to top