Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2017: PK-35 Vantaa – FC Honka

Julkaistu

FC Hongan liigakauden toinen ottelu päättyi tappioon hallitsevan Suomen mestarin vieraissa, kun PK-35 Vantaa vei pisteet nimiinsä Sanna Saarisen ensimmäisen jakson osumalla. Honka paransi otteitaan ottelun toiselle jaksolle, muttei onnistunut ohittamaan PK:n maalia vartioinutta Henriikkä Mäkelää.

Naisten Liiga 25.3.2017 kello 14, Myyrmäki Stadion

PK-35 Vantaa – FC Honka 1-0 (1-0)

23. 1-0 Sanna Saarinen

Yleisöä: 201

33655032915_2c4ff1fe60_o

Janni Laakso ja ottelun ainokaisen tehnyt PK:n Sanna Saarinen

Ensimmäinen jakso mentiin kotijoukkueen hallinnassa. Vantaalaiset iskivät avausmaalin reilun parinkymmenen minuutin jälkeen kun Hanne Ojanperä ja Kaisa Collin pelasivat oikealta laidalta pallon keskustaan josta Sanna Saarinen sijoitti pallon rangaistusalueen rajalta Hongan maalin vasenpaan alanurkkaan.

Vierailijoilla oli mahdollisuus tasoitukseen jakson lopulla, kun Suvi Kärkkäinen pelasi pallon laitaan Kaisa Rankille. Kaisan keskitys tavoitti maalin edestä Sini Vehviläisen, mutta Henrikka Mäkelä ehti hyvään torjuntaan.

33655032335_297c525239_o

Suvi Kärkkäinen taisteli keskikentän keskustassa PK-35 Vantaaseen tälle kaudelle siirtynyttä Olga Ahtista vastaan.

Honka paransi otteitaan toiselle jaksolle ja nosti prässiään. Maalia espoolaiset eivät kuitenkaan onnistuneet tekemään, vaan vantaalaiset Mäkelän johdolla onnistuivat säilyttämään maalinsa koskemattomana.

FC Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkeensa toisen jakson ilmeeseen:

“Tiukka ottelu. Ensimmäisen jakson olimme syvällä omalla puolella ja hyökkäyksiin lähdöt olivat hieman hätäisiä. Samoin olimme hieman paassiivisia puolustuksessa. Toisella jaksolla saimme enemmän riistoja ja sitä kautta parempia mahdollisuuksia hakea tasoitusta. Saimme luotua muutaman hyvän paikan ottelussa, mutta PK suojeli hyvin maaliaan. Samoin toiselle jaksolla saimme parannettua syöttöjen määrää.”

33655028805_45a38ffdc6_o

Linda Nyman palasi loukkaantumisen jälkeen pelikentille.

Hongan keskikentän keskustassa täydet minuutit taistelleen Saara Lappalaisen ja paluun loukkaantumisen jälkeen tehneen Linda Nymanin kommentit alla:

Kokoonpanot:

PK-35 Vantaa:
Henriikka Mäkelä; Tiia Peltonen, Mimmi Nurmela, Olga Ahtinen, Kaise Collin var.72, Sanna Saarinen (62. Ronja Ikonen), Hanne Ojanperä (89. Eva Nyström), Selina Mustajoki, Ashley Riefner, Roosa Toivanen (81. Elina Salmi), Roosa Bröijer
vaihdossa: Velma Oikarinen, Vilma Väisänen, Mette Barck, Ella Hopponen,

FC Honka:
Paula Myllyoja; Anna Vlasoff, Anna Auvinen, Janni Laakso, Katja Hakala; Saara Lappalainen, Suvi Kärkkäinen (66. Linda Nyman); Henni Malinen var.11, Milla Punsar var.57, Kaisa Ranki (59. Henna Tenkanen); Sini Vehviläinen
vaihdossa: Maija Välimaa, Emilia Iskanius, Krista Hakala, Ella-Roosa Huusko, Iida Ranin

Kuvat

Petri Lunkin Ottelugalleria:
PK-35 Vantaa - FC Honka 1-0, Naisten Liiga

Back to top