Etsi tältä sivustolta

Yläloppusarja 2015: Pallokissat – Honka

Julkaistu

FC Hongan loppusarjan ottelut alkoivat niukalla 2-1 tappiolla Pallokissoille Kuopiossa. Erika Winter siirsi emännät johtoon, mutta tuon pystyi Riikka Hannula vielä kuittaamaan ensi jakson lopulla. Lopullinen niitti oli sitten Ella-Rosa Huuskon tekemä voittomaali ottelun 85. minuutilla.

5.9.2015 klo 17.30 Savon Sanomat Areena, tekonurmi

Pallokissat – FC Honka 2-1 (1-1)

20. 1 – 0 Erika Winter

42. 1 – 1 Riikka Hannula

85. 2 – 1 Ella-Rosa Huusko

Yleisöä 190

FC Hongan Katja Hakala teki liigadebyyttinsä 82. peliminuutilla.

FC Hongan mitalijahti jatkuu ensi lauantaina kello 13, kun Åland United saapuu Tapiolaan.