Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2015: VIFK – Honka

Julkaistu

Honka vei tiukan Naisten Liigan ottelun Vaasassa nimiinsä lukemin 1-2. Espoolaiset ottivat ensimmäisen jakson aikana johtoaseman nimiinsä, eivätkä luopuneet siitä kotijoukkueen tiukasta vastuksesta huolimatta. Hongan molemmista maaleista vastasi Riikka Hannula. VIFK:n ainokaisen iski Fanny Forss.

1.8.2015 klo 16.00 Hietalahti, Vaasa

VIFK – FC Honka 1-2 (1-2)

7. 0 – 1 Riikka Hannula

24. 0 – 2 Riikka Hannula

26. 1 – 2 Fanny Forss

Yleisöä 189

FC Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo antoi tunnustusta vastustajalle.

“VIFK oli ennakkoluuloton ja pelasi hyvän pelin. Tämä oli hyvä muistutus meille että mitään ei saa ilmaiseksi. Kokemuksen tuoma rutiini toi kuitenkin meille tärkeät pisteet”, Luciano kertoi ottelun jälkeen.

Kokoonpanot:

VIFK:

Frida Lähteemäki, Maarit Vitikka, Fanny Forss, Emelie Smirnoff (46. Eva-Susanna Dahlmars), Camilla Backlund (90+2 pun.), Katariina Ketonen (75 var.), Iina Järvinen, Tiina Takala, Savannah Coiner, Tiialeena Hakala, Karoliina Muurimäki (8 var.)

vaihdossa: Malin Beijar, Annika Leminen, Linnea Hjerpe, Elin Backlund, Heidi Jussil

FC Honka:

Krista Moisio; Anna Vlasoff, Anna Auvinen, Janni Laakso, Tia Hälinen(var 22.); Linda Nyman, Kiia Laine; Henni Malinen (80. Pirta Hiukka), Jenny Danielsson (86. Suvi Kärkkäinen), Riikka Hannula; Milla Punsar (63. Sini Vehviläinen)

vaihdossa: Annica Karlsson

Erotuomari Enkvist Daniel, avustavat erotuomarit Brandt Anne ja Hautala Miika

Back to top