Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2014: Kokkola F10 – FC Honka

Julkaistu

FC Honka kärsi kauden toisen vierastappionsa torstaina, kun kotijoukkue Kokkola F10 vei pisteet lisäajalla syntyneellä osumalla. Kokkola on lähivuosina osoittautunut espoolaisille vaikeaksi vastustajaksi ja pitkästä paluumatkasta tuli tälläkin kertaa entistä pidemmän tuntuinen, kun Viktoria Byskatan kaukolaukaus upposi upeasti takakulmaan ohi Hongan maalia vartioineen Vera Variksen.

Kokkola 17.4.2014 klo 17:00

Kokkola F10 – FC Honka 1-0 (0-0)

90. 1-0 Viktoria Byskata

Yleisöä: 255

Hongan II-valmentaja Luciano Posillipo oli pettynyt joukkueensa otteisiin, mutta antoi täyden tunnustuksen kotijoukkueelle.

“Vähän yli 90 minuuttia ja peli oli vielä 0-0. Pienestä kiinni. Vastustajaan verrattuna osan pelistä olimme vähän kuin pääsiäistipuja valmennusta myöten. Huoltaja, joukkueenjohto ja yksi pelaaja pystyi pelitapahtumissa tasaisesti löytämään oman tason. Mutta tämä oli vain yksi peli. Vastustaja pelasi hyvin taistellen sekä keskittyneesti ja ansaitsi voiton. Kokkola on hieno paikka pelata, yleisö on tunteella mukana”, Posillipo kertoi ottelua seuraavana päivänä.

Hongan kapteeni Anna Auvinen harmitteli myös vierastappiota, ja löysi pelistä parannuskohteita.

“Ensimmäinen puoliaika oli meiltä vähän kelvollisempi esitys, toisella puolikkaalla vastustaja hyödynsi myötätuulen myötä lukuisat syöttövirheemme ja sai luotua enemmän painetta päätyymme. Tällä kertaa emme kestäneet loppuun saakka. Lopputulos oli suuri pettymys, tällaista ei saisi viime hetkillä tapahtua. Nuorelle joukkueelle oppia kerrakseen! Lohdullista tässä kuitenkin on se, että meillä oli jälleen mahdollisuus ratkaista peli hyväksemme. Ne paikat on vain tulevaisuudessa käytettävä”,  Auvinen pohti perjantai-iltana.

Ottelun videokooste nähtävissä Kokkola F10:n Youtube-kanavalla.

Veikkauspisteet

3p. Riikka Ketoja (KF10)

2p. Kiia Laine (Honka)

1p. Megan Lindsay (KF10)

Kokoonpanot

Kokkola F10:

Linda Säätelä; Janni Laakso, Viktoria Byskata, Olga Ahtinen, Rosa Maria Herreros Ossorio, Riikka Ketoja (74. Ada Mannström), Hedvig Sandell (84. Veera Vääräkoski), Megan Lindsay, Katie Kelly, Kaisa Kotka,  Emmi Niskakangas

vaihdossa: Anni Kinnunen, Oona Ahtinen, Sofia Matikainen, Fanny Byskata

Honka:

Vera Varis; Emma Koivisto, Anna Auvinen, Nea-Stina Liljedahl, Tia Hälinen 82. var; Linda Nyman, Kiia Laine 71. var, Jenny Danielsson (84. Sani Isokivijärvi); Riikka Hannula, Samantha Monahan (84. Ia-Beate Liljedahl) Sini Vehviläinen (46. Roosa Ariro)

Erotuomari Kirsi Heikkinen

Back to top