Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa Valtin Suomen Cupin neljännellä kierroksella

Julkaistu

Honka matkaa keskiviikkona 19.6. Helsingin Puotilaan, kun se saa vastaansa Suomen Cupin neljännellä kierroksella Kakkosessa pelaavan Valtin. Ottelu käynnistyy Puotilan tekonurmella klo 20.05.

Keltamustat lähtevät otteluun takanaan 3-3 tasapeli Åland Unitedia vastaan viime liigakierrokselta. Cup-urakkansa Honka puolestaan aloitti edelliseltä, kolmannelta kierrokselta, kun se kohtasi Pihalajamäessä PK-35/2:sen. Wilma Sjöholm avasi maalinteon, jonka jälkeen osuivat myös Jasmin Leppioja kahdesti, sekä Elli Seiro ja Ida Heikkinen molemmat kertaalleen. Jatkopaikka tuli siis 5-0 vierasvoitolla.

Valtti on omalla Cup-taipaleellaan pelannut Hongan tapaan yhden ottelun. Kolmannella kierroksella se otti selvän 8-0 vierasvoiton Kolmosessa pelaavasta EIF:stä. Kakkosen B-lohkossa joukkue on lohkon puolivaiheilla, kuudentena. Seitsemästä pelaamastaan ottelusta se on kerännyt kolmen voiton, yhden tasapelin ja kolmen tappion myötä kymmenen pistettä.

– Peli tulee varmasti olemaan tapahtumarikas. Valtti luultavasti puolustaa tiiviisti, joten meidän pitää löytää oikeat paikat iskeä, Wilma Sjöholm toteaa.

Sjöholm pelasi viime kaudella ensimmäisen sesonkinsa Honka-paidassa. Se tuotti yhdeksän liigamaalia. Tämän kauden pelatuissa yhdeksässä ottelussa Sjöholm on onnistunut maalinteossa kolmesti.

Tähänastiseen kauteeni on mahtunut ylä- ja alamäkiä. Kehittyminen on silti jatkunut ja olen kiitollinen siitä, että kroppa on pysynyt ehjänä, hän sanoo.

Kahdeksan maissa alkava ottelu on normaalia myöhäisempi. Sjöholm ei kuitenkaan usko, että sillä on häneen ainakaan negatiivista vaikutusta.

Minulle alkamaisaika on toimiva, sillä tykkään nukkua pitkään ja ehdin valmistautua hyvin ja rauhassa.

Valtti-Honka siis Puotilan tekonurmella keskiviikkona 19.6. klo 20.05.

Back to top