Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa sunnuntaina HPS:n Paloheinässä

Julkaistu

Hongan kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu jälleen huomenna sunnuntaina 12.5., kun keltamustat kohtaavat vieraskentällä, JYA Housing Areenalla HPS:n kello 14.00.

Honka lähtee kaikki kilpailulliset ottelut mukaan lukien sunnutaihin kolme voittoa allaan. 3-1 voitto PKKU:sta ja 1-0 voitto JyPK:stä liigassa saivat jatkokseen 5-0 voiton PK-35/2:sta Suomen Cupin kolmannella kierroksella.

Hongan Kansallisen liigan tähän asti pelatuissa otteluissa keltamustat ovat keränneet kuusi pistettä ja ovat neljän ottelun jälkeen sijalla neljä. Tehtyjä maaleja on viisi, joista kaksi on viimeistellyt Ilona Walta, yhden Inka Kaivola, Wilma Sjöholm sekä Ida Heikkinen jokainen. Cupin ottelussa osuivat Sjöholm, Elli Seiro, Heikkinen ja kaksi maalia viimeistellyt Jasmin Leppioja.

Sunnuntain kotijoukkue HPS on ennakoitu sarjan mitalitaistoon, joten edessä on kova kamppailu. Helsinkiläiset avasivat liigakautensa voitolla JyPK:sta ja dramaattisten vaiheiden jälkeen tulleella tasapelillä hallitsevaa Suomen mestaria KuPS:ia vastaan. Sen jälkeen pistesaldo ei ole kasvanut, kun sekä Åland United, että HJK olivat parempia. Suomen Cupissa HPS sen sijaan näytti vahvuutensa, kun toinen liigajoukkue PK-35 kaatui peräti 8-0. Liigapeleissä joukkueen viisi tehtyä maalia ovat jakautuneet tasan viidelle pelaajalle.

– Odotan HPS:ia vastaan kovaa, tasaista ja tapahtumarikasta ottelua, kommentoi Hongan maalilla kaikki liigaottelut torjunut Liisa Tuomi.

Viime kaudella lainalla Ruotsissa torjunut Tuomi palasi Hongan tolppien väliin tälle kaudelle.

Olen saanut ehjän, hyvän alkukauden, paljon kovia pelejä ja treenejä, Tuomi toteaa.

HPS vs FC Honka siis JYA Housing Areenalla sunnuntaina 12.5. klo 14.00. Ottelu näkyy suorana myös Ruutu+:ssa.

Back to top