Etsi tältä sivustolta

Aino Vuorinen vahvistaa Honkaa!

Julkaistu

Hyökkääjä Aino Vuorinen palaa keltamustien riveihin. Vuorinen on Hongan oma kasvatti ja on pelannut syksystä 2021 saakka Yhdysvalloissa, Virginia Techin yliopistossa.

Vuorinen debytoi pääsarjatasolla keltamustissa kaudella 2019 ja nousi heti joukkueen avainpelaajien joukkoon pelattuaan 22 liigapeliä ja tehden niissä viisi maalia.Yhteensä hänellä on tähän mennessä kasassa 51 liigapeliä ja 10 maalia. Vuorinen pelasi Hongassa viimeksi niin ikään viime kesänä, mutta vaivojen vuoksi valitettavasti vain kahdessa ottelussa.

Olen seurannut Hongan pelejä taas alkukauden Jenkeistä käsin, ja tässä jengissä on ihan älyttömästi potentiaalia. Viime kesänä jouduin valitettavasti seuraamaan pelejä katsomon puolella, joten odotan todella innolla tulevan kesän treenejä ja pelejä niin vanhojen kuin uusienkin tuttujen kanssa. Niinkuin aina, kotiin on kiva ja helppo palata!, Vuorinen kommentoi.

On hienoa saada Aino takaisin joukkueeseen. Hän oli kanssamme myös viime kaudella, mutta pieni loukkaantuminen, jossa oli riski tulla suuremmaksi piti hänet sivussa sillä emme halunneet ottaa sitä riskiä. Hän on nyt jälkeen täydessä kunnossa ja pelasi hyvän kauden Virginia Techissä. Hän on valmis hyppäämään takaisin ryhmäämme, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Aino on honkalainen pelaaja, taitava pienissä tiloissa, kykenevä pelaamaan monella eri pelipaikalla, ja ymmärtää peliä erittäin hyvin. Hän tuo paljon energiaa hyökkäämiseemme ja pystyy lisäksi auttamaan paljon puolustuspelaamisessamme. Aino ei ole uusi nimi ryhmäämme, joten hän sopii joukkueeseen samantien ja tuo mukanaan hyvää mieltä pukukoppiin. Tervetuloa kotiin Aino!, Adlani summaa.

Back to top