Etsi tältä sivustolta

Honka avaa Cup-taipaleensa Pihlajamäessä

Julkaistu

Kaksi peräkkäistä liigavoittoa viime otteluissaan ottanut Honka avaa taipaleensa myös Suomen Cupissa, kun torstaina 9.5. kolmannella kierroksella vastassa on PK-35/2. Ottelu käynnistyy Pihlajamäen Algeco Areenalla klo 13.00.

Hongan liigakausi alkoi kahdella tappiolla, mutta sen jälkeen keltamustat ovat nousseet kahden voiton myötä kuuteen pisteeseen. Ensin kaatui PKKU 3-1 ja sitten JyPK 1-0.

Kolme pistettä liigapelistä on aina tärkeää. Olimme kontrollissa suurimman osan ottelusta ja puolustimme hyvin niin yksilöinä, kun joukkueenakin. Ottelussa tuli erikoisia tilanteita ja uskon, että pelaajat tunsivat, että he olisivat voineet toimia tietyissä tilanteissa paremmin. Tunnelma pelin jälkeen ei ollut täysin tyytyväinen, mikä on hienoa nähdä. He haluavat voittaa pelejä, mutta samalla tehdä sen hyvällä pelillä, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Hongan vastustajaksi Cupin kolmannelle kierrokselle arvottiin Kakkosessa pelaava PK-35/2. Joukkue on ehtinyt pelata kaksi kierrosta sarjaa ja löytyy tällä hetkellä Kakkosen B-lohkon sijalta viisi. Kauden avausottelussaan se voitto HPS/2:sen 5-1 Floriana Haxhiun kolmen maalin siivittämänä. Toisella kierroksella tuli puolestaan tappio, kun FC Futura oli vahvempi luvuin 5-0.

Tuleva ottelu tulee olemaan haastava. Pelaamme keskellä viikkoa ja vastustaja ei ole meille tuttu. Nämä ottelut ovat aina vaikeita, mutta tärkeintä on lähteä otteluun samalla asenteella ja työmoraalilla kuin kaikkiin muihinkin peleihin. Tavoitteenamme on parantaa JyPK-pelistä ja meillä on hyvä mahdollisuus siihen jo torstaina, Adlani kommentoi.

Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu PK-35/2 vs FC Honka Pihlajamäen Algeco Areenalla torstaina 9.5. klo 13.00.

Back to top