Etsi tältä sivustolta

Kausi lauantaina käyntiin uudella Tammelan stadionilla

Julkaistu

Kevät on saapunut ja se tarkoittaa myös Kansallisen Liigan kauden 2024 alkua. Hongan osalta liigakausi alkaa vierasottelulla, kun keltamustat matkaavat Tampereelle. Uudella Tammelan stadionilla vastassa on Ilves lauantaina 13.4. klo 18.00.

Honka on harjoitellut talven aikana aktiivisesti ja pelannut monia harjoitusotteluita eri vastustajia vastaan. Joukkue on pysynyt suurilta osin hyvin samana ja uusia vahvistuksia ovat Aura Nyholm ja Neela Antikainen (HPS), Armi Heikkilä (Ilves), Ilona Walta (HJK), Nelli Miettinen ja Jelena Todoshchenko (EPS), sekä Sara Kuusimäki (HFA Märsky). Lisäksi Inka Kaivola palasi kasvattajaseuraansa Tanskasta.

Tätä on odotettu, joten fiilikset on katossa! Pisteistä taisteleminen luo väkisinkin eri tunnelman ja uskon sen näkyvän hyvällä tavalla peleissä, Armi Heikkilä sanoo.

Varmasti kovaa vääntöä on tiedossa. Ilveksen kanssa pelit ovat usein olleet tasaisia. Tärkeintä on, että luotamme omaan tekemiseemme yksilöinä ja joukkueena. Olemme kaikki todella taitavia, joten voitto on otettavissa, kunhan mentaalinen puoli on kunnossa. Voitonnälkä pitää olla kova, hän summaa.

Avauskierroksen vastustaja Ilves sijoittui viime kaudella seitsemänneksi. Honkaan siirtyneen Heikkilän lisäksi joukkueesta poistuivat mm. Tuuli Viinikka ja Meri Hämäläinen KuPS:iin, Sofia Määttä Ruotsiin Umeå IK:hon ja Loviisa Helminen HPS:n riveihin. Uusia vahvistuksia ovat mm. Viivi Spets ja Nelly Lehtilä (TPS), Stina Virkkala ja Iiris Lukkarila (ONS) ja Amelia Luotonen (MuSa). Joukkueen päävalmentajana jatkaa Anssi Ylinen.

Ilves vs FC Honka Tammelan Stadionilla lauantaina 13.4. klo 18.00. Ottelun näyttä myös Ruutu+ sekä YLE TV2.

Avauskierroksen jälkeen Honka avaa myös kotiottelunsa todellisella herkkupalalla! Keltamustat kohtaavat HJK:n Tapiolan urheilupuiston TN1:llä lauantaina 20.4. klo 16.00. Osta liput kotiavaukseen tästä!

Back to top