Etsi tältä sivustolta

Jelena Todoshchenko kaksivuotiseen sopimukseen!

Julkaistu

Honka ja hyökkääjä Jelena Todoshchenko ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. 17-vuotias Todoshchenko saapui Honkaan täksi kaudeksi EPS:stä. Viime kaudella hän viimeisteli viidessätoista T18 SM-sarjan ottelussa kaksitoista maalia, sekä kuudessa Naisten Kakkosen ottelussa seitsemän osumaa. Maaliverkot ovat heiluneet myös maajoukkueessa. Viime vuonna Todoshchenko teki U17-maajoukkueelle kahdeksaan otteluun viisi maalia. Tämän vuoden EM-jatkokarsintaturnauksessa hän teki Suomen kahdeksasta maalista viisi.

Todoshchenko on pelannut talven aikana myös osassa Hongan harjoitusotteluista ja onnistui maalinteossa PK-35:ttä vastaan.

Tulin Honkaan koska täällä on loistavat puitteet sekä ympäristö kehittyä. Minut on otettu hyvin vastaan ja olen viihtynyt todella hyvin. Olen pelannut joukkueessa harjoituspelejä ja fiilis peleissä on ollut todella hyvä. Taso on selkeästi kovempi kuin BSM-sarjassa ja se tuo paljon haasteita, mistä pidän. Odotan ensi kaudelta onnistumisia ja kehitystä itseltäni, sekä koko joukkueelta. Olemme asettaneet joukkueena kovat tavoitteet ja uskon täysin, että pystymme saavuttamaan ne, Todoshchenko sanoo.

– Olen todella iloinen Jelenan kehityksestä viime kuukausien aikana. Hän liittyi Honkaan EPS:stä, jossa hän menestyi viime kaudella hyvin ja teki paljon maaleja. Meillä on EPS:n kanssa hyvä yhteistyö, jonka myötä Jelena harjoitteli kanssamme jo viime kauden aikana. Näimme hänen potentiaalinsa ja tämä oli hänelle luonnollinen askel. Jelena tekee kovasti töitä ja hänellä on kova päättäväisyys menestyä. Tavoitteena on työskennellä hänen kanssaan tulevina vuosina ja auttaa häntä kehittämään ominaisuuksia seuraavan askeleen ottamiseen. Jelenalla on erinomainen maalivainu, hän pystyy viimeistelemään boksin sisältä hyvin tarkasti. Hän on pitkä hyökkääjä, joka voi viimeistellä korkeista keskityksistä, tykkää myös juosta linjan taakse ja venyttää vastustajan puolustuslinjaa. Jelenalla on kaikki kyvyt olla huippuhyökkääjä ja odotan innolla hänen kehityksensä näkemistä tulevaisuudessa. Hän on sopeutunut joukkueeseemme hyvin ja on näyttänyt halua tehdä ahkerasti töitä niin harjoituksissa, kuin otteluissakin. Tervetuloa Honkaan Todo!, kommentoi puolestaan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top