Etsi tältä sivustolta

Aamuisesta harjoitusottelusta tasapeli

Julkaistu

Tiistaiaamun harjoitusottelussa Honka kohtasi oman seuransa poikien U14 Akatemian. Hongan avauskokoonpano oli: Liisa Tuomi (MV), Inka Kaivola, Elli Welling, Aura Nyholm, Neela Antikainen, Armi Heikkilä, Eevi Sutela, Eela Oljemark, Wilma Sjöholm, Ilona Walta ja Elli Seiro. Vaihdosta kentälle tulivat Annika Idman, Nelli Miettinen, Sohvi Heikkilä, Sara Kuusimäki, Jelena Todoshchenko ja Ada Eronen. Maaleista vastasivat Aura Nyholm ja Annika Idman.

Olen todella tyytyväinen siihen tapaan, miten pelaajat lähestyivät ottelua. Pelasimme pian viime ottelumme jälkeen ja meidän piti olla valmiita kohtaamaan hyvin vaikea vastustaja. He voittivat meidät viimeksi 6-2, joten olimme hyvin tietoisia heidän vahvuuksistaan. He ovat hyvin taitavia ja teknisesti korkealla tasolla pienissä tiloissa, joten meidän tuli pysyä hyvin kompaktina ja pitää heidät poissa kentän keskustasta. Näimme monia hienoja henkilökohtaisia suorituksia, mutta sen lisäksi joukkueemme palapelin palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Olen erittäin ylpeä siitä työstä, jonka pelaajat tänään tekivät. Tämä oli varmasti kovin vastustaja jonka kohtaamme ja he nousivat haasteen tasolle. Ottelu näytti joukkueestamme eri puolen niin fyysisesti kuin henkisestikin, näimme, että heillä on vielä paljon lisää annettavana. Uskon, että he jatkavat tästä yhä kehittymistä eteenpäin, päävalmentaja Omar Adlani totesi.

Iso kiitos pojille, jotka tulivat pelaamaan hienon ottelun ja laittoivat paljon likoon. Heillä on fantastinen joukkue ja olen varma, että edessä on menestyksekäs kausi. Meidän keskittymisemme siirtyy nyt huomiseen. Käymme ottelun läpi, pidämme hyvän palautumisharjoituksen ja jatkamme valmistautumista kohti kautta. Tsemppiä U19-maajoukkueen mukaan EM-karsintoihin lähteville pelaajille, sekä U23-maajoukkueeseen, joilla on edessä haastavat ottelut Portugalissa, Adlani päätti.

Back to top