Etsi tältä sivustolta

Kapteenit kaudelle 2024 valittu!

Julkaistu

Hongan kapteenit kaudelle 2024 on valittu! Kapteeneina toimivat Jasmin Leppioja, Eevi Sutela, Ida Heikkinen ja Noora Hämäläinen!

#10 Jasmin Leppioja
Leppioja aloittaa jo kuudennen kautensa keltamustassa paidassa ja on ollut kapteenistossa myös aikaisempina vuosina. Kahtena viime kautena pelit ovat jääneet vähiin valitettavien epäonnisten loukkaantumisten vuoksi. Koko tähänastisella urallaan Leppioja on pelannut 79 liigaottelua, joissa on syntynyt kahdeksan maalia. Näistä otteluista kymmentä vaille kaikissa hän on kantanut Honka-paitaa.

#28 Eevi Sutela
Alkava kausi 2024 on Sutelalle jo viides Hongassa. Keskikenttäpelaaja on noussut joukkueen avainpelaajien joukkoon ja on vakionimi myös Suomen alle 23-vuotiaiden maajoukkueessa. PU-62:sen kasvatti siirtyi Honkaan PK-35:den ja HFA Märskyn kautta. Neljällä kaudella Hongassa liigaotteluita on kertynyt toistaiseksi 56, joissa Sutela on laukonut viisi maalia.

#6 Ida Heikkinen
Heikkinen debytoi liigatasolla jo kaudella 2021, vasta 15-vuotiaana. Jo kaudella 2022 vastuuta tuli runsaasti, kun hän pelasi seitsemässätoista ottelussa. Viime kauden katkaisi ikävä loukkaantuminen. Yhteensä Heikkisellä on tähän mennessä kasassa 28 liigaottelua.

#42 Noora Hämäläinen
Puolustaja Noora Hämäläinen aloittaa Hongassa toisen kautensa. Ilveksestä keltamustiin saapunut Hämäläinen otti heti suuren roolin joukkueen puolustuksessa ja pelasi viime kaudella 22 liigaottelua. Kaiken kaikkiaan kasassa on 91 liigaottelua ja kaksi maalia.

Back to top