Etsi tältä sivustolta

Lauantain harjoitusottelu päättyi tasapeliin

Julkaistu

Honka kohtasi PKKU:n Keravalla lauantai-iltapäivän harjoitusottelussa. Keltamustat avasivat ottelun kokoonpanolla: Ella-Maria Ervasti (MV), Inka Kaivola, Noora Hämäläinen, Aura Nyholm, Neela Antikainen, Eevi Sutela, Armi Heikkilä, Eela Oljemark, Annika Idman, Jasmin Leppioja ja Ilona Walta. Vaihdosta kentälle tulivat Elli Seiro ja Nelli Miettinen.

Honka siirtyi ottelussa johtoon Neela Antikaisen tehtyä toisen Honka-maalinsa. Kotijoukkue onnistui tasoittamaan toisella nelivitosella ja vaikka Hongalla oli monia paikkoja lisämaaleihin, ylärimaa lähemmäs ei päästy. Hongasta lainalla PKKU:n maalilla torjunut Veera Tammi otti myös muutaman hyvän torjunnan.

Peli oli alusta asti meidän hallinnassa ja pystyimme luomaan tarvittavat maalintekopaikat, mutta emme vain saaneet palloa maaliin. Meidän täytyy pystyä puolustamaan tiiviimmin ja päättämään hyökkäykset tehokkaammin, kun hallitsemme peliä. Preseasonia on vielä jäljellä ja saimme pelistä tarvittavat opit mukaan, Jasmin Leppioja kommentoi ottelun jälkeen.

Leppioja on päässyt epäonnisten loukkaantumisten jälkeen taas takaisin kentälle.

On ollut ilo päästä takaisin pelaamaan. Olen nauttinut pelaamisesta ja ensimmäinen 90 minuuttia sitten kauden 2021 tuntui tosi hyvältä. Valmistautuminen kauteen on sujunut pääosin hyvin ja odotan innolla kauden alkua!

Back to top