Etsi tältä sivustolta

Inka Kaivola palaa Honkaan!

Julkaistu

Honka ja oma kasvatti, puolustaja Inka Kaivola ovat tehneet sopimuksen alkavalle kaudelle. Koko uransa Hongassa pelannut Kaivola siirtyi viime vuoden syksyllä Tanskaan, Næstved Boldklubin riveihin. Suomen liigatasolla Kaivola teki debyyttinsä kaudella 2019 ja on pelannut 96 liigaottelua ja tehnyt niissä kaksitoista maalia. Suomen Cupissa otteluita on kuusitoista ja maaleja kolme.

On mukavaa palata kotiin ja olla osa tätä huippuporukkaa tänäkin vuonna. Honka tarjoaa hyvän ja laadukkaan ympäristön harjoitteluun, joka antaa mahdollisuuden kehittää itseäni kokonaisvaltaisesti paremmaksi pelaajaksi. Haluan myös omalla tekemiselläni auttaa joukkuetta menestymään ja saavuttamaan yhdessä asettamamme tavoitteet niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Odotan kauden alkua innolla, sillä meillä on kasassa erittäin motivoitunut ja voitonnälkäinen joukkue, Kaivola sanoo.

On hienoa saada Inka takaisin joukkueeseen. Hän on ollut tärkeä pelaaja koko Honka-uransa ajan ja on fantastista saada hänen kaltaisensa kokenut pelaaja joukkueeseen mukaan. Hän on sopinut takaisin ryhmäämme todella hyvin, on hyvin tietoinen arvoistamme ja siitä, miten teemme täällä töitä. Hän on myös ollut hyvä roolimalli nuoremmille pelaajille siinä, miten hän valmistautuu ja harjoittelee. Inka voi pelata niin vasemmalla kuin oikeallakin puolella ja vahvistaa puolustuslinjaamme lisää. Odotan innolla hänen kanssaan jälleen työskentelemistä. Tervetuloa takaisin Inka!, kommentoi puolestaan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top