Etsi tältä sivustolta

Hongalle voitto sunnuntain harjoitusottelusta

Julkaistu

Honka kohtasi sunnuntain vilpoisessa kelissä Oulunkylässä Gnistanin. Keltamustien avauskokoonpano oli seuraavanlainen: Liisa Tuomi (MV), Inka Kaivola, Daniela Sandås, Aura Nyholm, Noora Hämäläinen, Armi Heikkilä, Eevi Sutela, Eela Oljemark, Ilona Walta, Neela Antikainen ja Elli Seiro. Vaihdosta kentälle tulivat Annika Idman ja Jasmin Leppioja. Idmanin lisäksi Sara Kuusimäki ja Nelli Miettinen pelasivat myös vastustajan riveissä osan ottelusta.

Hongan ensimmäisen maalin viimeisteli erikoistilanteesta Daniela Sandås. Toisella jaksolla osui ensimmäisenä Neela Antikainen, ennen Gnistanin kavennusta. Jasmin Leppioja laukoi 3-1 lukemat ja 4-1 osuman viimeisteli läpiajosta Elli Seiro ottelun loppuhetkillä.

Voitto on tietenkin hyvä asia, viimeisimmät tulokset treenipeleistä ovat olleet pettymyksiä. Teimme neljä hyvää ja erilaista maalia jonka lisäksi loimme vielä paljon enemmänkin. Saamme kyllä luotua paikat voittoihin, kunhan viimeistelemme hyvällä prosentilla. Ajoittain teimme pelistä itsellemme vaikeampaa kun malttia ei aina ollut, hätiköimme ja helpot virheet lisääntyivät. Peli oli meillä kuitenkin koko ajan hallussa ja pystyimme etenemään eri tavoin, toppari Aura Nyholm sanoo.

Nyholm siirtyi Honkaan tälle kaudelle HPS:sta.

Omalta osaltani alkuun oli vaikeampaa poissaolojen takia. Uuden joukkueen kanssa kuitenkin haluaisi viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä. Nyt olen kuitenkin saanut ehjiä treeniviikkoja, eikä tunnu siltä, että olisin jäänyt jälkeen, vaan nautin siitä, että saan olla nyt täysillä mukana. Tänään pelasin myös ensimmäisen ysikymppisen pitkään aikaan ja se tuntui hyvältä. Joukkueessa minulla on hyvä olla ja siellä on hauskaa, Nyholm jatkaa.

Back to top