Etsi tältä sivustolta

Hongalle niukka tappio harjoitusottelusta

Julkaistu

Honka kohtasi Klaukkalan urheilupuiston tekonurmella PK-35:den harjoitusottelussa. Joukkueet kohtasivat myös aiemmin pre-seasonin aikana, silloin Honka voitti 3-0. Tänään helsinkiläiset olivat loppulukemissa kuitenkin maalin edellä, lopputuloksen ollessa 1-0.

Honka avasi ottelun seuraavalla kokoonpanolla: Liisa Tuomi (MV), Sanra Pulliainen, Daniela Sandås, Noora Hämäläinen, Inka Kaivola, Matilda Kuusniemi Fishwick, Armi Heikkilä, Venla Talvitie, Neela Antikainen, Elli Seiro ja Ilona Walta. Vaihdossa ottelun aloittivat Ella-Maria Ervasti (MV), Aura Nyholm, Sohvi Heikkilä, Ida Heikkinen, Sara Kuusimäki, Nelli Miettinen, Annika Idman, Jasmin Leppioja, Wilma Sjöholm, Eela Oljemark, sekä Jelena Todoshchenko.

Jos puhumme tuloksesta, emme tietenkään ole tyytyväisiä. Pelasimme kuitenkin kontrolloidun ottelun ja saimme toteutettua monia puhumiamme asioita niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin, sanoo päävalmentaja Omar Adlani ottelun jälkeen.

Olen tyytyväinen siihen, että lähes koko joukkue oli käytettävissä kamppailemana pelipaikoista tänä viikonloppuna. Näimme myös “Jasun” (Leppioja) ja Auran (Nyholm) ensimmäiset minuutit tällä kaudella. Meillä on joukkueessa paljon taitoa, haasteemme on saada se toimimaan ja siten voittamaan pelejä tasaisesti. Se on positiivinen ongelma ja jatkamme työntekoa saadaksemme parhaan irti tästä joukkueesta, Adlani summasi.

Back to top