Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Ilona Walta!

Julkaistu

Honka ja Ilona Walta ovat tehneet sopimuksen kaudelle 2024. 17-vuotias hyökkääjä edusti viime kaudella PK-35 Vantaata lainalla HJK:sta ja pelasi alkukaudella myös HJK:n paidassa Kansallista Liigaa. Viime kaudella Walta pelasi 21 liigaottelua, joissa hän viimeisteli kaksi maalia. Jo kaudella 2021 debyyttinsä tehnyt Walta on pelannut liigaurallaan toistaiseksi 48 ottelua. Hän kuuluu myös nuorten maajoukkueiden vakiokasvoihin.

Honka vaikutti kokonaisvaltaisesti hyvältä joukkueelta. Täällä halutaan kehittää pelaajia ja viedä heitä urallaan eteenpäin. Minulle myös jäi sellainen fiilis, että minut halutaan joukkueeseen ja täällä on selkeä suunnitelma pelaajakehitykseni kannalta. Olen kuullut Hongan hengestä paljon hyvää, mikä on tärkeä osa kokonaisuutta. Hongassa on myös todella hyvät puitteet ja ammattimainen ote tekemiseen. Toivon, että saan hyvän ja ehjän treenikauden Hongassa ja pääsen tutustumaan joukkueeseen. Lisäksi toivon kauden mittaan mahdollisimman paljon onnistumisia ja kehitystä niin joukkueelle kuin itsellenikin. Ensi kaudella tavoitteenani on tuoda omia vahvuuksiani aiempaa enemmän esiin ja pitää suoritustaso korkeana. Joukkueen odotan taistelevan aivan sarjan kärkisijoituksista. Pidemmällä tähtäimellä tavoitteenani on pelata ulkomailla, kun aika on oikea. Haluan myös kiittää PK-35 Vantaata hyvästä lainajaksosta viime kaudella. Se valmisti minua pelaajana tuleviin kausiin, Walta kommentoi.

Olen todella innoissani, että Ilona liittyy joukkueeseemme. Hän on pelaaja, jota olen seurannut vuosien ajan ja se, miten hän pelaa on upeaa seurata. Ilonalla on nopeutta, voimaa ja teknistä taitoa pelata molemmilla jaloilla, mahtava laukaisutekniikka ja hyvät keskitykset molemmilla jaloilla. Sellaista ei usein näe Suomessa. Ilonalla on korkea potentiaali ja tavoitteenamme on auttaa häntä saavuttamaan se. Hän tuo pelaamiseemme uudenlaisen hyökkäysuhan. Ilonalla on todellinen rakkaus lajia kohtaan ja se näkyy siinä, miten hän pelaa ja harjoittelee. Sitä etsimme kaikissa pelaajissa, joita haluamme Honkaan. Sen takia Ilona sopii täydellisesti joukkueeseemme ja tulee entisestään nostamaan tasoa kilpailullisessa harjoitusympäristössämme. Hänen kanssaan jutellessa tuli heti selväksi hänen kilpailullinen luonteensa ja se, että hän on nälkäinen oppimaan ja kehittymään. Hän liittyy joukkueeseen täynnä hienoja ihmisiä, jotka puskevat häntä kehittymään, mutta tarjoavat myös turvallisen ympäristön ilmaista itseään niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin. Tervetuloa Honka-perheeseen Ilona!, sanoo päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top