Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Nelli Miettinen!

Julkaistu

17-vuotias laitapuolustaja Nelli Miettinen on tehnyt Hongan kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Miettinen siirtyy Honkaan EPS:stä, jota hän on edustanut koko tähänastisen uransa. Tällä kaudella Miettinen on pelannut B-tyttöjen SM-sarjassa viidessätoista ja karsinnassa viidessä ottelussa. Molemmissa hän teki yhden maalin. Lisäksi hänellä on tältä kaudelta kokemusta Kakkosesta viidestä ottelusta. Miettinen on pelannut myös kolme ottelua ikäluokkansa maajoukkueessa viime vuonna.

Olen kuullut Hongasta paljon positiivisia asioita ja koen, että tämä on minulle hyvä ympäristö kehittyä pelaajana. Joukkue on ottanut minut hyvin vastaan ja pidän harjoitusten vauhdista ja ilmapiiristä. Haluan auttaa joukkuetta menestymään ja tottakai samalla kehittyä itse pelaajana. Harjoitusten laatu on täällä korkea ja muiden joukkuelaisten kanssa on helppo pelata yhteen. Koen olevani joukkuepelaaja ja teen aina kaikkeni sen eteen, että onnistumme joukkueena. Vahvuuksiini kuuluvat mielestäni myös nopeus ja peliäly, Miettinen kommentoi.

Olen iloinen, että voin toivottaa Nellin tervetulleeksi Honkaan. Meillä on upea yhteistyö EPS:n kanssa ja sen myötä Nelli on harjoitellut kanssamme viimeisen kuukauden ajan. Päätimme yhdessä, että on oikea aika ottaa seuraava askel urallaan. Nelli on nuori laitapakki, joka on näyttänyt niin peleissä kuin harjoituksissakin olevansa valmis haastavampaan sarjaan. Hänellä on fyysiset ominaisuudet ja tekniset taidot pelata tällä tasolla. Jatkamme hänen kehityksensä auttamista tulevina vuosina, jotta hän saavuttaa potentiaalinsa. Hän on sopinut hienosti muiden pelaajien joukkoon, mikä on tärkeää ja olen varma, että ajan kanssa mukavuustaso vain nousee. Tervetuloa Honka-perheseen Nelli!, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top