Etsi tältä sivustolta

Honka ja Åland United kohtaavat Espoo-päivän ottelussa!

Julkaistu

Lauantaina 26.8. Tapiolan urheilupuistossa tarjolla on huippufutista, kun FC Honka kohtaa kotonaan Åland Unitedin! Ottelu laitetaan käyntiin klo 15.00 ja Espoo-päivän kunniaksi sitä pääsee seuraamaan maksutta! Saavu siis paikan päälle nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta ja kannustamaan Honka voittoon!

Honka palasi yhden tappion jälleen voittojen tielle, kun kova kamppailu toi hienon taisteluvoiton HPS:aa vastaan 2-1. Keltamustien maaleista ottelussa vastasivat joukkueen maalipörssin kärkinimet, kun Elli Seiro iski ensimmäisen (kauden viides maali) ja Wilma Sjöholm viimeisteli voiton (kauden seitsemäs maali).

Honka on jo varmistanut paikkansa ylemmässä loppusarjassa ennen runkosarjan päätöskierrosta. Tällä hetkellä se on sijalla neljä, mutta yhä vahvasti mukana mitalitaistossakin. Kolmossijalla oleva HJK on espoolaisia neljä pistettä edellä. Takana seuraavan tuleva PK-35 Vantaa puolestaan kolme pistettä perässä.

Lauantain vierasjoukkue Åland United on Hongan tapaan hyvässä vireessä, sillä viimeisen viiden ottelun saldo on sama molemmilla joukkueilla, neljä voittoa ja yksi tappio. Joukkue on sarjassa toisena, ero kärkijoukkue KuPS:iin on kuusi pistettä.

Tämä tulee olemaan jännittävä ottelu. Tulemme näkemään kaksi joukkuetta, jotka todella haluavat täyden pistepotin. Tiedämme, mitä odottaa Åland Unitedilta ja meidän pitää olla mentaalisesti täysin valmiita vaikeaan otteluun. Meidän täytyy olla hereillä ja keskittyneitä koko yhdeksänkymmentä minuuttia, sillä heillä on hyviä yksilöitä hyökkäyksessä, jotka voivat olla vaarallisia missä vain pelin vaiheessa, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Olen antanut pelaajillemme monia haasteita joka viikko, eivätkä he ole koskaan piiloutuneet niiltä haasteilta. Se on jotain mistä he voivat olla todella ylpeitä, sillä se mitä he tekevät ei ole helppoa ja he ovat tehneet sen yhdessä joukkueena. Se on ollut hienoa nähdä, hän jatkaa.

Haluan nähdä lauantaina kaksi asiaa. Nälkäisen joukkueen joka on valmis mihin tahansa haasteeseen, ja kotiyleisön joka on valmis pitämään ääntä koko yhdeksänkymmentä minuuttia, Adlani päättää.

Honka vs Åland United siis lauantaina 26.8. Tapiolan urheilupuistossa kello 15.00 alkaen. Espoo-päivän kunniaksi sisäänpääsy on maksuton! Tervetuloa!

Back to top