Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa Kuopioon sunnuntaina

Julkaistu

Hongan kausi Kansallisessa Liigassa on sujunut pääpirteissään hyvin. Joukkue löytyy ennen viikonlopun kierrosta sarjasta sijalta neljä. Eroa kolmantena olevaan Åland Unitediin on neljä, viidentenä olevaan PK-35 Vantaaseen kaksi pistettä. Kaksi viime ottelua ovat Hongalta sujuneet tulosten valossa heikommin. Ensin HJK oli liigaottelussa parempi 2-0 ja sitten matka Suomen Cupissa katkesi JäPS:n vieraana 2-1 lukemin.

Honka on tehnyt tällä kaudella yhdeksän liigamaalia. Niistä kolme on kirjattu Wilma Sjöholmille, kaksi Elli Seirolle ja Noora Juuselalle, sekä yhdet Inka Kaivolalle ja Daniela Sandåsille. Hongan vain seitsemän päästettyä maalia on puolestaan toiseksi vähiten koko sarjassa.

KuPS löytyy puolestaan tällä hetkellä erittäin tasaisen kärkitaiston korkeimmalta sijalta. Tasapisteissä kahdellakymmenelläneljällä pisteellä on myös HJK, mutta kuopiolaisilla on parempi maaliero. Joukkue on tehnyt eniten maaleja koko sarjassa, 38. Maalipörssin kärkipäästä löytyykin kuopiolaisten pelaajien nimiä, kuten seitsemän osuman Wilma Forsblom ja kuusia maalia viimeistelleet Aino Kröger ja Gentjana Rochi.

Honka ja KuPS kohtasivat tällä kaudella jo kerran aiemmin. Tapiolan urheilupuistossa nähtiin tasainen kamppailu, jossa Honka siirtyi ensin johtoon Sandåsin puskemalla maalilla. KuPS onnistui kuitenkin kääntämään ottelun vielä voitokseen 2-1 luvuin.

Kausi on pitkä, joten huonoja hetkiä tulee. Tappiot on käsitelty ja olemme täysin valmiita KuPS:in kaatoon. Viime kohtaamisen tiukka tappio motivoi revanssiin. Olemme olleet vahvoja vierasotteluissa ja tulemme todistamaan sen sunnuntainakin, Elli Seiro sanoo.

KuPS vs FC Honka Kuopion Väre Areenalla sunnuntaina 2.7. klo 15.00. KuPS-ottelun jälkeen Kansallisen Liigan peleissä on muutaman viikon tauko. Honka pelaa kentille jälleen lauantaina 22.7. Silloin kotinurmella Tapiolan urheilupuistossa vastassa on PK-35 Vantaa ja ottelu käynnistyy kello 18.00.

Back to top