Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa FC Honkaan, Jackie Altschuld!

Julkaistu

FC Honka on tehnyt kauden 2023 kattavan sopimuksen yhdysvaltalaisen Jackie Altschuldin kanssa. 27-vuotias Altschuld pelasi viimeksi USA:n ammattilaissarjassa San Diego Waven joukkueessa. Sitä ennen hyökkäyspään pelaaja on hankkinut ammattilaiskokemusta muun muassa Norjasta ja Islannista.

Altschuld on harjoitellut joukkueen kanssa jo yli kuukauden ja on sopeutunut joukkueeseen loistavasti. Lisäksi hän on nimetty ensi kauden kapteenistoon.

Olen todella innoissani, että olen Hongan mukana alkavalla kaudella. Tämä oli ainoa joukkue, johon halusin tulla. Olen erittäin kiitollinen kaikille taustalla, jotka tekivät tästä mahdollista. Olen pelannut aiemmin Norjassa, Islannissa ja Ruotsissa ja olen aina halunnut pelata Suomessa. Isoäitini on Helsingistä ja itsekin olen neljäsosasuomalainen. Siksi on minulle erityistä olla täällä. Joukkue on ollut mahtava. Vaatimustaso on korkealla ja joukkueesta löytyy paljon taitoa. Meillä on hyvä valmennus ja uskon, että pystymme erityisiin saavutuksiin tänä vuonna. Odotan innoissani kauden alkua, Altschuld sanoo.

On hienoa, että saimme Jackien mukaan. Hän tuo paljon kokemusta nuoreen joukkueeseemme ja on varmasti tärkeä pelaaja niin kentällä kun sen ulkopuolellakin. Jackiella on hyvä pelikäsitys, hän on hyvin taitava pienissä tiloissa ja omaa hyvän silmän maalintekoon. Hän pystyy myös sopeutumaan hyvin uusiin asioihin ja onkin pelannut eri maissa ja eri pelipaikoilla. Hän sopi täydellisesti siihen, mitä etsimme, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan kommentoi.

Siitä on kymmenen vuotta, kun viimeksi Honkaan on tullut pelaaja ulkomailta. Iso kiitos managerillemme Vema Sutelalle että tämä saatiin maaliin. Prosessi on pitkä eikä työtä aina huomata ulkopuolella. Honka ottaa hienoja askelia niin pelaajien kasvattamisessa ulkomaille kuin pelaajien tuomisessa tänne, Adlani päättää.

Back to top