Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa FC Honkaan, Dakota Chan!

Julkaistu

FC Honka on tehnyt kauden yksivuotisen sopimuksen kanadalaisen Dakota Chanin kanssa. 23-vuotias pallovarma keskikenttäpelaaja on ollut joukkueen mukana jo noin kuukauden ja pelannut myös harjoitusotteluissa.

Chan on edustanut aiemmin Nebraskan yliopiston joukkuetta vuosina 2018-2021, josta hän myös valmistui toukokuussa 2022. Syksyllä 2022 hän pelasi Brittiläisen Kolumbian yliopiston joukkueessa.

Iso kiitos Hongalle siitä, että se uskoi minuun ja antoi minulle mahdollisuuden sopimukseen. Tämä on ollut elinikäinen unelmani ja olen erittäin innoissani! Hongassa on hieno jalkapallokulttuuri, sen näkee kaikessa ja olen mielelläni siinä mukana! Jokainen ottelu tällä kaudella tulee olemaan kova ja odotan innolla haastetta. Joukkueessa on paljon taitavia pelaajia ja olemme omistautuneita ja kunnianhimoisia. Näen paljon potentiaalia menestyksekkääseen kauteen! Meillä on ollut preseasonilla hyvä energia päällä. Voimme rakentaa sille pohjalle ja saavuttaa jotain hienoa tulevalla kaudella. Olen valmis pelaamaan tällä tasolla ja jatkamaan kehitystäni samalla kun autan omalta osaltani joukkuetta menestymään, Chan sanoo.

Hän on kokee myös sopeutuneensa hyvin joukkueeseen.

Olen todella nauttinut ajastani täällä! Uuteen paikkaan muuttaessa ei voi koskaan tietää, mitä odottaa. Kaupunkia on mahtava tutkiskella ja yritänkin tehdä sitä mahdollisimman paljon. Joukkuekaverit ovat toivottaneet minut todella hyvin tervetulleeksi ja tehneet siirtymän todella helpoksi. Hongan valmennus ja taustajoukot ovat tukeneet minua hyvin ja tämä tuntuu jo kotoisalta. Hongassa on mahtava joukko, joka tukee naisten jalkapalloa ja pelaajia! Suomen kieltä minun täytyy opiskella toki vielä lisää!

Olen hyvin iloinen, että saan toivottaa Dakotan tervetulleeksi Honkaan ja Suomeen! Olemme seuranneet Dakotaa kesästä lähtien ja hän on ollut vakuuttava näkemissämme peleissä ja harjoituksissa. Hän on hyvä pallon kanssa ja omaa hyvän pelikäsityksen erityisesti painetilanteissa. Puolustussuuntaan hän osaa lukea peliä todella hyvin ja on hyvin fyysinen taklauksissa. Hän sopi honkalaiseen pelaajaprofiiliin ja on päässyt joukkueeseen sisään todella nopeasti. Dakota on pelaaja, jonka halusimme tuoda vahvistamaan joukkuettamme, mutta vielä merkittävämpää meille oli se, kuinka paljon hän halusi tulla Honkaan. Se on tärkeä ominaisuus kaikissa pelaajissamme. Tervetuloa Honkaan Dakota!, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan sanoo.

Back to top