Etsi tältä sivustolta

Loppusarja käyntiin lauantaina

Julkaistu

Honka avaa loppusarjan ottelunsa lauantaina, kun keltamustat matkustavat Nurmijärvelle kohtaamaan NJS:n kello 13.00 alkavassa ottelussa. Ruutu+ näyttää matsin tuttuun tapaan suorana.

Hongan sijoitus runkosarjan päätteeksi oli kahdeksas. Yläloppusarjapaikka jäi lopulta viiden pisteen päähän. Viime kierroksella Honka koki 0-4 tappion Ahvenanmaalla ja sitä ennen jakoi pisteet kotonaan HPS:n kanssa luvuin 1-1.

Harmittaa tietysti jäädä alempaan loppusarjaan, mutta keskitymme silti tietenkin täysillä jokaiseen matsiin. Haluamme pelata hyvää futista ja saada jokaisesta voiton, keskikenttäpelaaja Eevi Sutela sanoo.

Lauantain vastustaja NJS sijoittui runkosarjassa kymmenenneksi. Se keräsi kaksi tasapelipistettä, jotka
tulivat otteluissa HPS:aa ja Ilvestä vastaan. NJS:n seitsemästä tehdystä maalista Venla Mäkelä ja Rosa Wikström viimeistelivät molemmat kaksi. Honka voitti NJS:n runkosarjassa kahdesti. Molemmissa otteluissa keltamustien voittolukemat kirjattiin 3-0.

Lauantain vastustajaa ei pidä aliarvioida. Haluamme saada pelissä pallonhallinnan, joten on tärkeää miten toimimme menetysten jälkeen. Jos annamme vastustajalle liikaa aikaa ja tilaa, teemme omasta pelaamisestamme vaikeaa, Sutela toteaa.

Sutela oli hiljattain myös mukana U23-maajoukkueen leirillä Tampereella, jossa joukkue pelasi sisäisne harjoitusottelun.

Kutsu oli yllättävä, en osannut odottaa sitä. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta tämän ikäluokan leirillä, joten oli hienoa päästä testaamaan omaa tasoa muiden hyvien pelaajien kanssa.

Honka kohtaa loppusarjassa NJS:n lisäksi kahdesti myös ONS:n ja Ilveksen. Seuraava kotiottelu on vuorossa lauantaina 17.9. klo 16.00 kun Ilves saapuu vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon. Liput portilta 5€, alle 18-vuotiaat maksutta. Tervetuloa!

Back to top